Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Noa Lang neemt met graffitispuitbus wraak op vandalen: 'Wegwezen!'

Laatste update:

In de nacht van zaterdag op zondag werd er onder meer graffiti met de tekst 'Fuck Bruges' en 'Vuile Boeren' aangebracht op een muur binnen het stadion van Club. In de middencirkel lieten supporters van Gent de boodschap '9K' achter, waarmee werd verwezen naar de postcode van Gent: 9000. Ook werden de doelpalen in het blauw beklad.

Lang kwam na afloop met een tegenreactie. De aanvaller kreeg een spuitbus in zijn handen gedrukt. Van de '9K', maakte Lang op handige wijze '8K', verwijzend naar de postcode van Brugge: 8000. "Bruges' territory", zei hij met een grijns op zijn gezicht in de camera. "En nu wegwezen." Brugge won de streekderby uiteindelijk met 2-0. Eerst zag Bjorn Meijer zijn kopbal via de onderkant van de lat ternauwernood over de lijn belanden, waarna Hans Vanaken vanaf elf meter in blessuretijd een einde maakte aan alle spanning.

Vanhaezebrouck
Gent-trainer Hein Vanhaezebrouck was na afloop vooral woedend over een incident in de wedstrijd. Tajon Buchanan kreeg geen rood te zien na zijn elleboogstoot tegen Gift Emmanuel Orban van KAA Gent. "Dit is onverklaarbaar en absoluut onaanvaardbaar", foeterde hij op de persconferentie. "Als er één journalist is die dit geen rode kaart vindt, mag die meteen stoppen met zijn werk. Dit was een zuivere elleboog in het gezicht. Waarom is de VAR in het leven geroepen? Toch om fases te herstellen die de scheidsrechter niet ziet? Dit is voor mij het failliet van de VAR, echt waar. Een pure schande."

Woede om niet gegeven rode kaart: 'Failliet van de VAR. Een pure schande'

In België is verontwaardigd gereageerd op het feit dat Tajon Buchanan geen rood te zien kreeg na zijn elleboogstoot tegen Gift Emmanuel Orban van AA Gent. Lees artikel

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
4
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
15
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
53
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties