Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Noa Lang strooit extra zout in Gentse wonden met post op Instagram

Laatste update:

Club Brugge heeft zich zondag op de laatste speeldag van de reguliere competitie in de Jupiler Pro League verzekerd van een plek bij de eerste vier door met 7-0 te winnen van KAS Eupen. Dat betekent dat Blauw-Zwart mag deelnemen aan de kampioenspoule. Daarbij kreeg het de hulp van KAA Gent, dat voor deze speelronde vierde stond, maar in eigen huis verloor van degradant KV Oostende (1-2) en op doelsaldo is ingehaald door Brugge.

Noa Lang was in de riante zege op KAS Eupen goed voor een treffer en een assist en had daarmee een belangrijk aandeel in de vierde eindklassering van Brugge. Na afloop van het duel meldde de buitenspeler zich op Instagram met een speciale boodschap voor Gent, het lelijke eendje van de laatste speelronde. Lang postte het clublogo van Oostende en een selfie met een ploeggenoot waarbij hij een zwart-blauw eendje laat zien. Een subtiele verwijzing naar Gent.

Jupiler Pro League
Club Brugge
7 - 0
Eupen

Meer nieuws

Alex Kroes wil oude bekende 'heel graag' terug naar Ajax halen
4
NAC lacht om uitspraken Roda-trainer Sibum: 'Die stond bij ons op repeat'
0
Dit is Feyenoord-target Derek Cornelius: de Canadese opvolger van David Hancko?
7
Berucht 'contractservetje' van Lionel Messi geveild voor absoluut megabedrag
0
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Opvallend besluit Newcastle over Yankuba Minteh? 'Dan is Feyenoord kansloos'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties