Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

PSV presenteert derde tenue met tekstuele verwijzing naar Brazilië op het shirt

Laatste update:

Wie bij een Braziliaans geïnspireerd shirt denkt aan een knalgeel shirt, komt bedrogen uit. Het shirt is voornamelijk wit van kleur. Het blauwe broekje doet wel denken aan een klassiek Braziliaans wedstrijdshirt. De foto's suggereren bovendien dat het tenue gepaard gaat met gele kousen.

Aan de binnenkant van de kraag is de vertaling van de Eindhovense slogan 'Eendracht maakt Macht' te vinden: A União Faz a Força. De mouwen kennen ook blauwe accenten.

Op de strepen van de mouwen zijn wat gele en zacht groene patroontjes zichtbaar, terwijl de voorkant van de halskraag felgroen van kleur is. Die elementjes zijn 'een mix van Braziliaanse elementen en de Eindhovense vibes', schrijven de Eindhovenaren op de clubsite.

Met het aantrekken van de later enorm succesvolle blijkende Romário legt PSV in 1988 het fundament voor de connectie met Brazilië. Bij dat ene succesverhaal blijft het niet.

Uiteindelijk zouden vijfentwintig Braziliaanse voetballers het shirt van PSV verdedigen. "Van het verleden met Ronaldo, Alex en Gomes, tot het heden met Mauro Júnior en André Ramalho. Ieder een inspiratie voor de nieuwe generatie", aldus de PSV'er.

Eerder presenteerden de Eindhovenaren ook al een betrekkelijk opvallend uitshirt. Een donker shirt met een opvallend kleurenpatroon in het midden vormt het uitshirt voor volgend seizoen. "Het is een verwijzing naar het testbeeld van Philips", schreef de huidig kampioen op de site. "Onze founding father die onlosmakelijk verbonden is met de opkomst van voetbal op TV."

PSV

Meer nieuws

Feyenoords 'ideale opvolger van Berghuis' kan Nederland pijn doen op het EK
5
Afellay: 'Hij is de beste dit EK, hij speelt hierna niet meer bij zijn club'
16
Jude Bellingham geeft kraakheldere uitleg over woorden direct na wondergoal
17
Spanje schrikt even van Georgië maar geeft vervolgens masterclass: 4-1
74
Internationale voetbalfans wijzen massaal naar Xavi Simons na goal Rodri
46
Ajax hakt knoop door over toekomst van routinier Remko Pasveer
12

Meer sportnieuws

Reacties