Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Uitspraak van Nathan Aké over Nederland - Oostenrijk wordt breed uitgemeten bij ESPN: 'Als dit waar is...'

Laatste update:

Presentator Jan Joost van Gangelen haalt meteen de woorden van Aké aan in EK Praat. De verdediger van Oranje zei tijdens de persconferentie vrijdag het volgende: "We begonnen niet goed. Volgens mij hebben we de eerste twintig minuten geen duel gewonnen. We waren overal te laat."

Meer: AD meldt: onbetwiste basisspeler Oranje kampt met fysieke klachten | Spelers van Oranje zijn bang voor Ronald Koeman: ‘Sommigen trekken zich terug’

"Het zag er weldegelijk uit als een tactisch probleem", weerspreekt Vincent Schildkamp de woorden van de reserveaanvoerder. "Het leek erop alsof hij het niet erkende. Hij zei ook dat iedereen zijn verantwoordelijkheid moest pakken, alle elf."

"Als je één ding niet moet doen is dat iedereen zich ermee gaat bemoeien", gaat Schildkamp verder. "Je hebt maar twee spelers nodig die het aansturen. Iemand in de verdediging en op het middenveld. Zo pak je het aan."

Leo Driessen vond het ook een 'raar verhaal' van Aké. "Ik geloofde hem niet. Als dit waar is, gaan ze dus met de verkeerde instelling het veld in en krijgen ze dat niet omgebogen?"

Anco Jansen vermoedt dat de woorden van Aké ter verdediging van Koeman waren. "Ze hadden geen flauw idee wat ze moesten doen zonder bal. Echt geen flauw idee. De spelers zeiden achteraf dat het druk zetten niet goed was. Dus dat was de intentie? Dat hebben we geen moment gezien."

"In de rechterzone bij Geertruida kwam Oostenrijk constant vrij. Er klopte gewoon helemaal niks van als ze de bal niet hadden", besluit Jansen

Aké schuldbewust


Aké gaf later tijdens de persconferentie wel toe dat de slappe instelling verband kan houden met de slechte veldbezetting. "Als we de bal hadden, verloren we hem heel snel. We hebben niet alleen de energie in het elftal geëvalueerd, ook hoe we tactisch staan."

"Ik denk dat het in de wedstrijd ook niet goed stond. Misschien kom je daarom wel te laat. Dat kan zeker daardoor komen. Dat hebben we ook duidelijk gemaakt naar elkaar. We moeten het zelf oplossen."

Waar lag het probleem tijdens Oostenrijk - Nederland?

Meer nieuws

Feyenoords 'ideale opvolger van Berghuis' kan Nederland pijn doen op het EK
5
Afellay: 'Hij is de beste dit EK, hij speelt hierna niet meer bij zijn club'
16
Jude Bellingham geeft kraakheldere uitleg over woorden direct na wondergoal
17
Spanje schrikt even van Georgië maar geeft vervolgens masterclass: 4-1
74
Internationale voetbalfans wijzen massaal naar Xavi Simons na goal Rodri
46
Ajax hakt knoop door over toekomst van routinier Remko Pasveer
12

Meer sportnieuws

Reacties