Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Nummer één Turkije' bereikt via WhatsApp akkoord over 7,5 miljoen

Laatste update:

Ernst ging er aanvankelijk niet op in, maar hij kreeg in de gaten dat zijn nieuwe telefoonnummer kennelijk een oud telefoonnummer van Mame Biram Diouf was. De aanvaller heeft een aflopende verbintenis met Hannover 96 en is op zoek naar een nieuwe club. Zaakwaarnemer Sukru Kaya wilde Diouf graag contracteren voor Trabzonspor, waar hij een volmacht van had ontvangen.

Ernst verzweeg dat hij Diouf niet was en tot zijn eigen verbazing ontving hij zelfs het officiële document, ondertekend door de voorzitter van Trabzonspor. Kaya deed eerst een voorstel van twee miljoen euro netto per seizoen en uiteindelijk slaagde Ernst erin om een contract voor drie seizoenen, een totaalbedrag van 7,5 miljoen euro exclusief bonussen, een huis en een auto in de wacht te slepen.

BILD was inmiddels door Ernst ingeschakeld en kreeg alle WhatsApp-berichten van Kaya onder ogen. "Zal ik morgen naar je toe komen? Je kunt me vertrouwen. Ik ben de nummer één van Turkije", schreef de belangenbehartiger tot slot. De Duitse krant belde Kaya op en die erkende dat hij in opdracht van Trabzonspor handelde. De zaakwaarnemer hing vervolgens op en Ernst hoorde sindsdien niets meer. "Het is ongelooflijk op wat voor manier voetballers tegenwoordig verhandeld worden."

Meer nieuws

Erik ten Hag deelt nieuwe sneer uit: 'Jullie maken er maar krantenkoppen over'
4
Frenkie de Jong zorgt voor uitvoerige discussies: 'Gullit vindt het niet veel'
22
VZ Kort: Bekerheld Igor Paixão terug op het trainingsveld bij Feyenoord
77
'FC Barcelona krijgt PSG-icoon aangeboden, maar twijfelt sterk'
32
'Presidentskandidaat bevestigt interesse van Ajax in spits Allen Obando'
10
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
7

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties