Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Of ik de zorg van een Ajax-hegemonie deel? Ik weet niet of het een zorg is'

Laatste update:

"Of ik de zorg van een Ajax-hegemonie deel? Ik weet niet of het een zorg is. Maar die zie ik er wel komen. Ajax ligt duidelijk voor op PSV en nog véél duidelijker op Feyenoord. Ik verwacht dat Ajax voorlopig nationaal en internationaal de vaandeldrager van het Nederlandse voetbal is", stelt Beenhakker. De oefenmeester in ruste laat zich lovend uit over Ten Hag, maar heeft tevens een compliment in petto voor de directie van Ajax.

"Zij hebben hun eigen goede financiële positie gecreëerd en kunnen daardoor dingen op de transfermarkt doen die voor de andere topclubs onmogelijk of in elk geval moeilijker zijn", concludeert de voormalig trainer van onder meer Ajax, Real Madrid, Oranje, Vitesse en Feyenoord. Ajax liep deze zomer in financieel opzicht binnen door de transfers van Matthijs de Ligt naar Juventus en Frenkie de Jong naar Barcelona.

"Met de enorme inkomende transfersommen van Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt in deze periode zal de kloof voorlopig niet kleiner worden. Zeker niet als Ajax er ook nog eens in slaagt om de groepsfase van de Champions League te halen. De sportieve toekomst van Ajax ziet er gewoon goed uit. En dat heeft de leiding knap afgedwongen", besuit Beenhakker. Ajax treedt volgende week voor het eerst aan in de derde voorronde van de Champions League, tegen het Griekse PAOK Saloniki.

Ben jij het met Leo Beenhakker eens?

Meer nieuws

Thomas Müller heeft opmerkelijk verzoek aan fans van Bayern: 'Kijk in je kast!'
3
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
1
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
15
Driessen weet waarom Alex Kroes Ajax-collega Van Praag niets kwalijk neemt
5
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
29
Manchester United is bereid om iedereen te verkopen, behalve deze drie spelers
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties