Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Onduidelijkheid over wegsturen Partey; Ghanese bond komt met statement

Laatste update:

In het Afrikaanse land worden openlijk vraagtekens gezet bij de houding van Partey, nota bene de reserve-aanvoerder van Ghana. Volgens bovengenoemd medium had de Arsenal-speler weinig zin om aan te sluiten bij de nationale ploeg, ondanks het feit dat hij al in Ghana was om vakantie te vieren na een lang seizoen in Engeland. De formatie van Akonnor treft naast Marokko ook Ivoorkust, dat zaterdag als sparringspartner zal fungeren. Maandagochtend werd de reis ingezet richting de Marokkaanse hoofdstad Rabat.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Thomas Teye Partey (@thomaspartey5)

Volgens Goal echter had Partey juist toestemming gekregen om de vriendschappelijke interlands tegen Marokko en Ivoorkust aan zich voorbij te laten gaan. De Ghanese voetbalbond komt nog deze maandag met een statement omtrent de situatie van de Arsenal-middenvelder, zo klinkt het. Op Instagram was zondag nog te zien dat Partey genoot van zijn vakantie. 'Holiday mood: ON', was het bijschrift bij een foto van de vakantievierende Ghanees. De controleur heeft 28 interlands achter zijn naam.

Meer nieuws

Kraay jr. onthult de reden waarom Koeman Zirkzee niet selecteerde voor Oranje
2
Deze 2 aankopen van Mislintat werden door de scouting van Ajax te licht bevonden
8
Juventus stelt 'legende' aan om de taken van Allegri tijdelijk over te nemen
1
Pak 3,5x je inzet als Uitblinker Bergwijn zondag scoort tijdens Vitesse-Ajax!
0
Feyenoord deelt fraaie afscheidsvideo Arne Slot: 'En onthoud één ding'
19
Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties