Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Davy Klaassen vertrekt na één seizoen alweer bij Inter

Laatste update:

Op de website heeft Inter een bericht geplaatst over het vertrek van Klaassen. "Na een seizoen in het shirt van Inter neemt Klaassen afscheid van de kleuren van i Nerazzurri", begint het bericht.

"De Nederlandse middenvelder, die in de zomer van 2023 arriveerde, won de twintigste Scudetto in de geschiedenis van de club en heeft zijn bijdrage geleverd aan het fantastische afgelopen seizoen."

"Groetjes en bedankt van de hele Inter-familie richting Klaassen, Italiaans kampioen namens i Nerazzurri en winnaar van de Supercoppa. Bedankt, Davy!"

Klaassen maakte vorig jaar zomer op het laatste moment de transfervrije overstap van Ajax naar Inter. Bij Ajax was men blij met hem, maar Klaassen wist dat hij geen vaste basiskracht zou zijn in de Johan Cruijff ArenA.

Klaassen was afgelopen seizoen ook bij Inter geen vaste kracht. Drie keer stond hij in de basis, vijftien keer kwam hij in actie als invaller. In die duels wist hij niet te scoren en geen assist af te leveren.

Desondanks bereikte hij met het winnen van de landstitel en de Italiaanse Supercup dus wel grote successen met de club uit Milaan. Waar de middenvelder zijn carrière vervolgt is nog niet bekend.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Bodybuilder Özil toont indrukwekkend resultaat van een jaar lang hard trainen
5
Teruggekeerde huurling hoopt bij Farioli op nieuwe kans: 'Word je niet gegeven'
9
'Ajax richt pijlen op Premier League-verdediger ter waarde van vijftien miljoen'
28
Vrouwelijke analist loopt in uitzending CNN Portugal helemaal leeg over Ronaldo
56
Pak 50x je inzet als het Nederlands elftal of Turkije halve finale op EK haalt!
0
Feyenoord bereikt akkoord en betaalt 2,5 miljoen voor nieuwe verdediger
44

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties