Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ongelukkig moment Dumfries deert Inter niet dankzij treffer in minuut 90+5

Laatste update:

Inter begon het duel met Denzel Dumfries als wingback aan de rechterkant. Davy Klaassen startte op de bank, terwijl de geblesseerde Stefan de Vrij nog altijd ontbrak bij de selectie.

Ook bij Udinese startte er een Nederlander: Kingsley Ehizibue. Daarnaast stond er met Maduka Okoye, die eerder onder de lat stond bij Sparta Rotterdam, nog een voormalig Eredivisionist op het veld bij de thuisploeg.

Inter domineerde in de eerste helft en was een paar keer dicht bij de openingstreffer. Met name Hakan Çalhanoglu was een aantal keer dreigend, maar Okoye wist zijn doel met goede reddingen schoon te houden.

Vijf minuten voor rust was het aan de andere kant van het veld plots wél raak. Lazar Samardzic gaf de bal laag voor, maar door miscommunicatie tussen Dumfries en doelman Yann Sommer rolde de bal zomaar binnen: 1-0.

Aan het begin van de tweede helft dacht Inter op gelijke hoogte te komen, toen Carlos Augusto scoorde uit een vrije trap. Er bleek echter sprake van buitenspel, waardoor er een streep door de treffer ging.

Vijf minuten later was het alsnog gelijk. Okoye wilde een voorzet van Federico Dimarco wegboksen, maar kwam daarbij enigszins lomp uit en raakte Marcus Thuram. De bal ging op de stip en Çalhanoglu benutte het buitenkansje: 1-1.

In het restant van de wedstrijd ging Inter volop op zoek naar de voorsprong, en vlak voor tijd werd het toch nog 1-2. Frattesi tikte binnen uit de rebound, nadat een afstandsschot van Lautaro Martínez op de paal was beland.

Meer nieuws

Gemiste strafschop Haye komt sc Heerenveen duur te staan tegen Almere City
4
Roda-fans vieren promotiefeest al massaal op het veld, maar dan scoort Groningen
74
Sierhuis loopt ogenschijnlijk zware knieblessure op; Go Ahead op rand play-offs
0
Willem II keert na twee jaar afwezigheid terug in de Eredivisie
18
Besiktas zet Europese ambities kracht bij dankzij treffer in minuut 97
6
Stem op de Gouden Schilden 2023/24 en win een geheel verzorgde trip naar Wembley
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties