Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ontketende Openda treedt in voetsporen Nkunku bij vierklapper Leipzig

Laatste update:

Bijzonderheden:


Leipzig kende een droomstart in Freiburg. Amadou Haidara tekende in de openingsminuut, op aangeven van Openda, voor de 0-1. Het was het startsein van een makkelijke middag voor de bezoekers. Openda verdubbelde de voorsprong na 20 minuten na een pijlsnelle counter. Niet alles wat de voormalig Vitessenaar deed veranderde in goud. De aanvaller maakte hands in zijn eigen zestien, maar had geluk dat Lucas Höler vanaf elf meter op de lat schoot.

Kort voor het rustsignaal tilde de soms ontketende Openda de stand naar 0-3, waardoor zijn seizoenstotaal op 23 goals kwam. Alleen Harry Kane (32) scoorde tot dusver vaker in de Bundesliga. Leipzig maakte aan alle spanning, voor zover die aanwezig was, een einde toen Benjamin Sesko de vierde treffer binnenschoot. Vincenzo Grifo redde enkele minuten later de eer voor Freiburg, dat een rampzalige middag beleefde op eigen veld. Openda is de eerste speler sinds februari 2020 die bij vier goals van Leipzig in een Bundesliga-duel betrokken is. Christopher Nkunku bracht destijds vier assists op zijn naam.

SC Freiburg - RB Leipzig 1-4


1' 0-1 Amadou Haidara (assist: Loïs Openda)
18' 0-2 Loïs Openda (assist: Dani Olmo)
44' 0-3 Loïs Openda
54' 0-4 Benjamin Sesko (assist: Loïs Openda)
59' 1-4 Vincenzo Grifo (assist: Christian Gunter)

Meer nieuws

Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
8
Gemiste strafschop Haye komt sc Heerenveen duur te staan tegen Almere City
5
Roda-fans vieren promotiefeest al massaal op het veld, maar dan scoort Groningen
87
Sierhuis loopt ogenschijnlijk zware knieblessure op; Go Ahead op rand play-offs
1
Willem II keert na twee jaar afwezigheid terug in de Eredivisie
19
Besiktas zet Europese ambities kracht bij dankzij treffer in minuut 97
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties