Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ook Dortmund heeft geen grip op fenomenale Haaland en moet laat buigen

Laatste update:

Manchester City - Borussia Dortmund 2-1
Het duel tussen Dortmund en City, dat voorafging met een indrukwekkende minuut stilte voor de overleden Queen Elizabeth, stond bol van het weerzien met oude bekenden. Haaland, Manuel Akanji en Ilkay Gündogan hebben allen een verleden bij BVB. Van extra bewijsdrang was bij het drietal echter niets te merken, daar City slechts één schot wist te produceren in de eerste helft. Dat schot ging naast. Ook Dortmund stelde teleur. De Duitsers kwam er eveneens een keer gevaarlijk uit via Salih Özcan. De middenvelder kapte op de rand van de zestien naar zijn rechterbeen, maar zag zijn inzet eenvoudig gekeerd worden door Ederson.

In de tweede helft zorgden beide ploegen voor iets meer spektakel, maar hoogstaand werd het nooit. Tien minuten na rust waren het de bezoekers die verrassend op voorsprong kwamen, toen Marco Reus een afgeslagen hoekschop opnieuw voor het doel bracht en Bellingham achter verdediging opdook om raak te koppen: 0-1. Dortmund bood de gehele wedstrijd goed weerstand. Even voor de treffer was Reus al gevaarlijk, maar hij zag zijn inzet rakelings voorlangs gaan. Na een uur spelen werd Donyell Malen in de ploeg gebracht voor Giovanni Reyna, maar was het City dat langszij kwam. Op aangeven van De Bruyne kegelde John Stones de bal achter de kansloze Alexander Meyer.

City gaf zich echter niet gewonnen en ging in de slotfase nadrukkelijk op jacht naar de overwinning. Een gevaarlijke voorzet van Phil Foden kon nog net worden verdedigd door Nico Schlotterbeck, maar op een inzet van Haaland was de Duitse centrumverdediger kansloos. De Noorse sterspeler werd met de buitenkant van de schoen bediend door Cancelo en vloog de bal op typerende wijze binnen bij de tweede paal: 2-1. Haaland is door zijn treffer de jongste speler ooit in de Champions League die voor en tegen dezelfde ploeg wist te scoren (22 jaar en 55 dagen). Dat record stond op naam van Álvaro Morata.

FC Kopenhagen - Sevilla 0-0
Sevilla zal zonder al te veel vertrouwen zijn afgereisd naar Denemarken, daar de ploeg er in de laatste vier Europese uitwedstrijden niet in slaagde om het net te vinden. Ook tegen Kopenhagen hadden de Spanjaarden het moeilijk, al werd er wel een schot op doel geproduceerd in een verder oersaaie eerste helft. Ook de thuisploeg, dat aantrad met Kevin Diks en Mohamed Daramy, wist geen vuist te maken. Een kwartier voor tijd had Isco zich onsterfelijk kunnen maken met een vrije trap op een aantrekkelijke positie. De aanvallend ingestelde middenvelder trof echter de muur. Het was tekenend voor het bloedeloze gelijkspel.

Champions League
FC Kopenhagen
0 - 0
Sevilla

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties