Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Openda blijft maar scoren voor Leipzig en verpest debuut van Vertessen

Laatste update:

Voor Vertessen was het lang de vraag of hij zondag kon debuteren namens die Eisernen. PSV twijfelde de Belg terug te halen naar Nederland, toen hij al in Berlijn was om zijn transfer af te ronden.

Dat had alles te maken met de blessure van Noa Lang, waardoor de Eindhovenaren de komende weken (of zelfs maanden) dun bezet zijn op de vleugels. Vertessen kreeg uiteindelijk toch toestemming voor de transfer en verscheen direct aan de aftrap tegen Leipzig.

Als een van de twee Berlijnse aanvallers zag hij Openda al vroeg de score openen. De voormalig Vitesse-spits werkte de bal uit de kluts binnen na een vrije trap van Simons.

Union kwam ondertussen niet verder dan een aantal speldenprikjes. Vertessen toonde zich gretig, maar kreeg nauwelijks aanvoer van achteren.

Vlak voor de thee voorkwam Alexander Schwolow met een fantastische redding de 2-0. Het bleek uitstel van executie, daar Benjamin Sesko drie minuten na de onderbreking alsnog de marge verdubbelde.

Het was weer een standaardsituatie waaruit de boomlange Sloveen raak kopte. Sesko tekende daarmee voor zijn vijfde competitiegoal dit seizoen.

Niet lang daarna werd zijn schijnbare zesde exemplaar afgekeurd door de VAR wegens buitenspel. Het doelpunt bleek niet nodig, daar Leipzig probleemloos de overwinning over de streep trok. Union-aanvoerder Christopher Trimmel kreeg twintig minuten voor tijd nog direct rood.

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties