Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Opmerkelijke misser Jorginho na zwak 'huppeltje' wordt Italië niet fataal

Laatste update:

Spalletti wijzigde zijn basiself op liefst acht plekken ten opzichte van het verloren duel met Engeland (3-1): alleen doelman Gianluigi Donnarumma, Francesco Acerbi en Nicolo Barella behielden hun respectievelijke basisplekken.

Italië begon goed aan de wedstrijd en kwam al na een kwartier spelen op voorsprong. Giacomo Raspadori bezorgde vanaf de linkerkant een voorzet op het hoofd bij Matteo Darmian, die van dichtbij binnenknikte: 1-0.

Vijf minuten voor het rustsignaal had Jorginho zijn ploeg aan de 2-0 moeten helpen, maar de middenvelder faalde opzichtig vanaf elf meter. Na een zeer opmerkelijke aanloop schoot Jorginho zacht door het midden recht in de handen van Stole Dimitrievski. De strafschop werd toegekend door arbiter Felix Zwayer na een handsbal van Nikola Serafimov in de zestien.

Een minuut na de flater van Jorginho verdubbelde Italië de voorsprong alsnog. Na een carambole in de zestien van Noord-Macedonië belandde de bal op de rand van het strafschopgebied voor de voeten van Federico Chiesa, die met een harde schuiver de benedenhoek vond: 2-0.

In de blessuretijd van de eerste helft liep Italië nog verder weg, want op aangeven van Domenico Berardi werd Chiesa voor de tweede keer trefzeker en zette hij de 3-0 ruststand op het scorebord.

Jani Atanasov bracht met twee treffers de spanning nog wel terug in de wedstrijd, maar uiteindelijk werd de 3-2 voorsprong in het slotkwartier nog verder uitgebouwd door Italië. Nicolo Barella bediende Raspadori, die de bevrijdende 4-2 aantekende. Diep in blessuretijd zorgde invaller Stephan El Shaarawy voor de 5-2 eindstand.

-

Meer nieuws

De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
9
'Potter houdt vast aan speerpunten, waardoor deal met Ajax mogelijk klapt'
25
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
5
Messi steelt de show en breekt twee records tijdens zesklapper Inter Miami
15
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
0

Meer sportnieuws

Weet jij de laatste? ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties