Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Opstootjes tussen provocerende NAC-spelers en boze Emmen-fans na afloop

Laatste update:

Na negentig en 120 minuten spelen stond er 1-1 op het scorebord door een treffer van Lex Immers en een eigen doelpunt van Ramon Hendriks. In de penaltyreeks bleek NAC de betere: 3-4. De nederlaag betekent dat FC Emmen volgend seizoen in de Keuken Kampioen Divisie actief zal zijn. NAC maakt nog altijd kans op promotie naar de Eredivisie. De club speelt zondag om 18.00 uur thuis in de finale tegen NEC, dat met 3-0 van Roda JC Kerkrade won.

FC Emmen promoveerde in 2018 naar de Eredivisie en eindigde in de afgelopen seizoenen als veertiende en twaalfde, al werd dat tweede seizoen stopgezet door de coronacrisis. Dit seizoen eindigde de ploeg van Dick Lukkien als zestiende, waardoor het nacompetitie moest spelen. In onderstaande video is een provocerende Sydney van Hooijdonk te zien. Volgens NAC reageerde hij op supporters van FC Emmen, die het tijdens de wedstrijd verbaal op hem gemunt hadden.

-

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties