Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Opvallende kritiek op Jorrel Hato: 'Normaal word je naar het tweede verbannen'

Laatste update:

Davids kijkt met pijn in het hart naar de situatie bij Ajax. "Het is tenenkrommend. Het was heel moeilijk. Niet alleen vanwege de selectie, maar ook gewoon met de directeurs die aangesteld zijn en de Raad van Commissarissen die alles hebben toegelaten. Eigenlijk is het overal een beetje een rommeltje."

De analist denkt dat de onrust bij Ajax ook meespeelt in de kleedkamer van de hoofdmacht. "Het uit zich ook weer in het veld", aldus Davids. "Dat is mijn mening, want uiteindelijk ben je ook voetballer. Er is zoveel puin te ruimen in zo'n kort tijdsbestek. Ze staan nu laatste, als je dat een half jaar geleden had gezegd was je voor gek verklaard. Waar moet je nu beginnen?"

Hato
Davids denkt dat er een belangrijke rol is weggelegd voor John Van 't Schip, die maandag definitief werd aangesteld als trainer voor dit seizoen. "Ik hoop dat hij het een beetje op de rit krijgt, maar dat is gewoon heel lastig. Ajax heeft allemaal jonge jongens, die moet je allemaal aandacht geven. Je hebt misschien twee jongens die wat meer invloed hebben."

Opvallend is de kritiek die Davids op Hato levert. De linksbenige Rotterdammer wordt door vrijwel iedereen bewierookt, maar de 74-voudig international gaat daar nog niet in mee. "Nu heb je zo'n Hato. Die is zeventien jaar, hoeveel wedstrijden heeft hij al gespeeld. Normaliter moet een zeventienjarige toch niet zoveel wedstrijden spelen?"

Davids concludeert dat Hato meedeelt in de malaise. "Dat is niet de bedoeling. Ik zie hem fouten maken waarvan je denkt: normaliter werd je een maandje naar het tweede verbannen. Gewoon eventjes rust. Nu zie je dat die jongen steeds maar moet spelen. Dat is voor mij een teken aan de wand, als Ajax dat moet doen."

Hato, die volgens Transfermarkt inmiddels 10 miljoen euro waard is, is sinds zijn debuut voor Ajax al bijna niet meer weg te denken uit de basiself van de Amsterdammers. Ondanks zijn leeftijd speelde de in 2006 geboren verdediger al 28 wedstrijden in de hoofdmacht van de recordkampioen. Ajax hoopt op korte termijn Hato's contract te verlengen, daar zijn verbintenis in juni 2025 afloopt.

Is de kritiek van Edgar Davids op Jorrel Hato terecht?

Meer nieuws

Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
20
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
0
De stemmen zijn geteld: winnaars Bronzen Schilden van de vierde periode bekend
0
Sfeer slaat om in interview Ten Hag en Weijland: 'Als jij je werk zou doen...'
35
Potter wekt ergernis op in onderhandeling met Ajax: 'Als je het zo speelt...'
5
Koeman krijgt zijn zin: bondscoaches mogen 26 spelers meenemen naar het EK
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties