Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Oranje-afvaller reageert razendsnel op keuze Ronald Koeman: 'Het is zonde'

Laatste update:

ESPN was vrijdag aanwezig in Rotterdam-West, waardoor Olij direct kon reageren op de selectie van Koeman. "Het is altijd jammer als je niet bij de definitieve selectie zit, maar niet meer dan dat. Het is zonde."

Olij zat in oktober vorig jaar voor het eerst bij de selectie van Oranje, maar maakte zijn interlanddebuut nog niet. Een maand later koos Koeman voor Bart Verbruggen, Justin Bijlow en Mark Flekken. Ditmaal stond Olij wederom op de voorlopige lijst van de keuzeheer, die echter de voorkeur geeft aan Verbruggen, Flekken en Bizot.

De goalie kan begrip opbrengen voor het besluit van Koeman. "Ik denk niet dat ik in de positie ben dat ik ervan uit kan gaan dat ik zomaar ergens bij zit. Voor mij is het überhaupt een groot compliment dat ik weer in de voorselectie zat. Ik doe er alles aan om bij de definitieve selectie te zitten, maar uiteindelijk zijn er andere keuzes gemaakt", aldus Olij.

Ook Sparta-trainer Jeroen Rijsdijk kwam met een reactie. "Het is zonde voor hem. Ik denk dat hij heeft aangetoond dat hij bij de beste keepers van Nederland hoort. Iedereen binnen Sparta en verder dan Sparta had het hem gegund."

De strijdbare Olij geeft zijn dromen van het EK nog niet op. "Dromen mag altijd, maar ik ga niet hardop roepen dat ik ergens bij hoor. Ik blijf mijn ding doen. Alles valt en staat met prestaties op het veld. Dat is het enige waar ik invloed op heb."

Olij is ook dit seizoen een van de sterkhouders bij Sparta. De jeugdinternational miste nog geen minuut namens de Kasteelheren. Daardoor staat Olij reeds op het hoge aantal van 2.430 speelminuten in het huidige seizoen, verdeeld over 27 optredens in de Eredivisie en TOTO KNVB Beker. 38 keer moest Olij vissen, 6 keer hield hij het Rotterdamse doel schoon.

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
1
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
4
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties