Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Oranje heeft WK-ticket voor het grijpen door misstap Noorwegen

Laatste update:

Noorwegen - Letland 0-0
Met Marcus Pedersen in de basis bij Noorwegen en SC Cambuur-spits Roberts Uldrikis aan de zijde van Letland, begonnen de bezoekers verrassend genoeg sterker aan de wedstrijd. De ploeg van bondscoach Dainis Kazakevics kroop brutaal uit de underdogrol en liet de Noren niet in het spel komen. De eerste serieuze mogelijkheid was wel voor Noorwegen, dat halverwege de eerste helft rakelings voorlangs schoot via Kristian Thorstvedt. Op slag van rust was de middenvelder van KRC Genk opnieuw dichtbij, maar dit keer raakte hij met het hoofd de buitenkant van de linkerpaal op aangeven van Martin Ödegaard.

In het tweede bedrijf kwam Noorwegen beter voor de dag en ging het nadrukkelijk op zoek naar de openingstreffer. Thorstvedt zag een schot gepakt worden door doelman Roberts Ozols en Alexander Sörloth kopte rakelings over uit de daaropvolgende hoekschop. Na ruim een uur spelen zag Mohamed Elyounoussi tot overmaat van ramp een bal van de doellijn worden gehaald door aanvoerder Antonijs Cernomordijs. Tien minuten voor tijd dachten de Noren de ban alsnog te breken, toen Elyounoussi raak schoot na een gekraakte kopbal van Sörloth, maar die treffer werd na tussenkomst van de VAR afgekeurd wegens buitenspel.

Turkije - Gibraltar 6-0
Met Orkun Kökçü in een defensieve rol aan de aftrap kwam Turkije al voor het verstrijken van de elfde speelminuut op voorsprong. Na een combinatie met Burak Yilmaz kreeg Kerem Aktürkoglu de bal terug op de rand van het vijandige zestienmetergebied. De vleugelspits van Galatasaray maakte op behendige wijze ruimte voor het schot en passeerde doelman Dayle Coleing met een schuiver door het midden: 1-0. Halverwege de eerste helft vervloog bij Gibraltar de hoop op een stunt. Jayce Olivero ging met een tackle veel te hard door op Zeki Çelik, waarna arbiter Sergey Bojko besloot een directe rode kaart uit te delen. Het duurde tot de 38ste minuut voordat Turkije het numerieke overwicht begon uit te buiten. Na zeer fraai combinatievoetbal waarbij diverse aanvallers de bal slechts een keer raakten, mocht Halil Dervisoglu van buiten het zestienmetergebied de trekker overhalen. De voormalig aanvaller van onder meer Sparta Rotterdam deed dat op voortreffelijke wijze: 2-0.

Op slag van het rustsignaal vond Turkije ook nog de 3-0. Vanaf de rechterkant kreeg Burak Yilmaz alle ruimte om voor te zetten en bezorgde hij een pass op maat bij Dervisoglu, die van dichtbij kon intikken. Het was de derde assist van de avond voor Burak Yilmaz. Kort na de hervatting leek de tandem Yilmaz-Dervisoglu opnieuw toe te slaan. De ervaren spits van Lille OSC was trefzeker, maar scoorde vanuit buitenspelpositie. De 4-0 viel alsnog na ruim een uur spelen. Ridvan Yilmaz bezorgde een afgemeten hoekschop bij Merih Demiral, die van dichtbij binnenwerkte en daarmee zijn eerste interlandgoal aantekende. De vijfde treffer kwam op naam van Serdar Dursun. Hij gleed de 5-0 binnen na een nieuwe assist van Ridvan Yilmaz. Kökçü speelde een rol bij het laatste doelpunt. De middenvelder van Feyenoord bediende Mert Müldür uit een hoekschop, waarna laatstgenoemde overtuigend binnenknikte: 6-0.

-

Meer nieuws

Begrip voor opvallende keuze van Koeman: 'Hij heeft heel veel voorwaarden'
1
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Mogelijke opvolger van Arne Slot bij Feyenoord reageert: 'Uiterst eervol'
8
Dit is Feyenoord-target Derek Cornelius: de Canadese opvolger van David Hancko?
4
Alex Kroes spreekt zich voor het eerst uit over functiewijziging bij Ajax
23
Koeman maakt voorlopige EK-selectie van het Nederlands elftal bekend
194

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties