Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Oud-Ajacied is tegenwoordig café-eigenaar: 'Zlatan en Sneijder kennen me nog'

Laatste update:

Het café was oorspronkelijk van zijn tante, maar in 2012 nam hij het over. "Toen ik stopte bij KV Mechelen in 2012 heb ik het vijf jaar uitgebaat. Daarna kwamen de kinderen, twee zoontjes", zegt Soetaers in gesprek met Ajax Showtime. Hij heeft het café vervolgens een tijdje verhuurd, maar besloot onlangs om het weer zelf te gaan uitbaten. "Nu kwam het weer vrij. Ik wilde iets gaan doen en ik kook graag. Mijn vrouw zei ook: de kindjes zijn wat ouder, waarom ga je het niet zelf uitbaten?"

Soetaers is tevens trainer bij Out-Hoegaarden, waar hij als speler voor het laatst actief was. "Ik blijf wel in het voetbal, maar ik heb ondertussen ook andere prioriteiten. Ik heb niet de ambitie om in het profvoetbal trainer te zijn, daar heb ik niet de drive voor. Nu train ik op dinsdag en donderdag en op zondag hebben we de wedstrijd. Ik wil niet meer terug naar de hele week trainen, waarna het hele weekend ook nog in het teken van voetbal staat. Op dit moment vind ik andere dingen belangrijker", vertelt de 39-jarige oud-aanvaller, die in Nederland tevens voor Roda JC Kerkrade speelde.

Bij Ajax hield Soetaers het anderhalf jaar vol en hij bekent dat hij niet zijn beste niveau gehaald heeft in Amsterdam, maar bestempelt het toch als een 'fantastisch avontuur'. "Dat niveau lag verschrikkelijk hoog. Zelfs op trainingen moest je top zijn om erin mee te gaan. Het was een fantastisch elftal. Achttien tot negentien spelers van de kern hebben een mooie carrière gemaakt. Misschien was het net de tijd dat ik nog net niet klaar was om er voetballend in mee te gaan", zegt Soetaers, die in Amsterdam samenspeelde met onder meer Zlatan Ibrahimovic, Wesley Sneijder, Nigel de Jong en Rafael van der Vaart. Toen de oud-aanvaller als analist voor de Belgische televisie werkte, bleken zijn voormalig ploeggenoten hem niet vergeten te zijn.

"We stonden een keer in de mixed zone rondom een Champions League-wedstrijd. Toen zag Zlatan mij. Hij kwam naar mij toe, heel vriendelijk", brengt Soetaers in herinnering. Hij speelde 21 officiële wedstrijden voor Ajax, waarin hij goed was voor 4 doelpunten en 3 assists. "Dat heb ik ook een keer met Sneijder gehad na een wedstrijd van Galatasaray. Dus: ze kennen mij nog. Dat is een teken dat je iets van een indruk hebt gemaakt, welke indruk maakt dan niet zoveel uit. Maar dat vind ik zeker zo belangrijk, dat menselijke. Dat die jongens je nog kennen, dat ze weten: daar heb ik mee gevoetbald. Dat is leuk om mee te maken."

Meer nieuws

Been raadt PSV'er af voor Engeland te kiezen: 'Kan beter naar het zonnetje gaan'
1
El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
1
Live meepraten in de Eredivisie: Vitesse - Fortuna Sittard
0
Mikautadze scoort wederom, maar kan Metz niet aan cruciale punten helpen
17
Ajax-leiding wordt gespot in Eredivisie-stadion, maar lijkt voor niets gekomen
22
Inter viert kampioenschap met gemakkelijke zege en dubbelslag Çalhanoglu
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties