Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Oudgediende meldt zich bij Ajax en wil per direct terugkeren in ArenA'

Laatste update:

"El Ghazi heeft zich bij Ajax gemeld om daar een paar maanden te gaan spelen", meldt Sanders met overtuiging. De supporter zelf ziet een terugkeer van de rechtspoot wel zitten. "Als je nu Jaydon Banel moet inbrengen als rechtsbuiten, kan je beter El Ghazi brengen. Je wordt er alleen maar sterker van."

Volgens Sanders is het wel de vraag hoe fit El Ghazi momenteel is. "Ik denk niet dat hij topfit is. Hij is in november ontslagen bij Mainz en traint sindsdien individueel. De vraag is hoe snel hij inzetbaar is, dan is het misschien de moeite waard voor vier maanden." El Ghazi speelde zijn laatste officiële wedstrijd op 6 oktober.

Sanders weet niet of een terugkeer ophanden is. "Ik weet niet hoe Ajax hier in staat, maar er zou nog wat kunnen gebeuren. Het is wel zo dat Ajax momenteel niet de middelen heeft om iets beters te halen, dus het moet hier van gaan komen, van dit soort spelers." El Ghazi is volgens Transfermarkt nog altijd 3 miljoen euro waard, maar zou Ajax geen transfersom kosten.

Afgelopen week deelde de aanvaller beelden op social media. El Ghazi werkt samen met de eveneens clubloze Jean-Paul Boëtius aan zijn fitheid. Laatstgenoemde trainde geruime tijd mee bij Sparta, maar de Rotterdammer besloot zich niet definitief aan de nummer acht van de Eredivisie te verbinden.

Hoewel El Ghazi dit seizoen al in actie kwam namens PSV en Mainz, melden bronnen rondom de speler zelf dat hij in aanmerking komt voor dispensatie van de FIFA. Daardoor zou hij in theorie per direct aan de slag kunnen in de Johan Cruijff ArenA.

El Ghazi speelde tussen 2013 en 2017 voor Ajax. In Amsterdam kwam hij tot 100 officiële wedstrijden in de hoofdmacht, waarin hij goed was voor 23 doelpunten en 16 assists. Met Ajax wist El Ghazi geen enkele prijs aan zijn palmares toe te voegen.

De Pantelic Podcast wordt gemaakt door een aantal fans van Ajax. In het verleden brachten de makers van de populaire supporterspodcast zelf een aantal nieuwtjes. Zo kwam de Pantelic Podcast eind september met de primeur toen technisch directeur Sven Mislintat ontslagen werd in Amsterdam.

Is Anwar El Ghazi een versterking voor het huidige Ajax?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
6
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
67
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
11
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties