Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Patroon ontdekt bij Ajax: 'Dan heb je niets te zoeken in de Champions League'

Laatste update:

"Vooraf hebben we het gehad over details. Als je dan je man zo makkelijk laat lopen bij de eerste actie in zo'n belangrijke wedstrijd… Ja, dan kun je het over details hebben, maar als je steeds dezelfde fouten blijft maken, heb je niets te zoeken in de Champions League", was het eindoordeel van Boulahrouz na afloop van de wedstrijd. In de rust had De Kannibaal al een messcherpe analyse klaar over de eerste goal. "Calvin Bassey komt tot stilstand in het duel met Hirving Lozano en geeft de binnenkant helemaal vrij. Daarna kijken een stuk of zes man toe, alleen de popcorn ontbreekt nog."

Ook over de vierde tegengoal heeft Boulahrouz zich verbaasd. Daley Blind ging gigantisch in de fout en liet zich de bal kinderlijk eenvoudig afsnoepen door Victor Osimhen, die de eindstand vervolgens bepaalde op 4-2. "Ik kan me niet voorstellen dat hij Osimhen niet zag aankomen. Hij coachte al dat de bal naar de keeper moet, dat wilde hij graag zien. Dan zou je denken: tik hem dan naar de keeper. Maar hij wilde de speler uitkappen die druk op hem zette." Boulahrouz vindt dat een ervaren speler als Blind dat soort fouten niet meer mag maken.

Blind zelf probeerde zijn fout na afloop te verklaren voor de camera van RTL 7. "Ik zie de spits wel aankomen, dat had ik in de eerste helft ook. Toen twijfelde ik om open te draaien. Nu wilde ik het vooruit zoeken. Dat is gewoon een persoonlijke fout, dat weet ik dondersgoed, dat hoef je me niet te vertellen." Dat wil overigens niet zeggen dat de 32-jarige verdediger vindt dat hij slecht speelde. "Een ongelukkige wedstrijd weet ik niet, maar het was zeker een ongelukkig moment."

Champions League
Napoli
4 - 2
Ajax

Meer nieuws

Live meepraten in de Eredivisie: Heracles Almelo - RKC Waalwijk
0
Live meepraten in de Eredivisie: PSV - Sparta Rotterdam
1
Peter Bosz formeert deze elf namen op mogelijke kampioensdag van PSV
4
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
14
Noa Lang wil show stelen bij feest PSV en neemt voorschot op volgende landstitel
13
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties