Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PEC doet zaken met FC Groningen en heeft keepersgilde weer compleet

Laatste update:

"Mijn overstap naar PEC Zwolle voelt goed. De concurrentiestrijd onder de lat ga ik graag aan. Ik weet wat er hier van me gevraagd wordt en zal dan ook mijn uiterste best doen om het team en mezelf sterker te maken", zo verklaart Bertrams zijn keuze voor PEC. Technisch manager Mike Willems is zeer blij met de komst van de doelman naar Zwolle. "Toen mij duidelijk werd dat Michael terug zou gaan naar Bremen hebben we snel maar zorgvuldig geschakeld. Nigel is een prima doelman die bij veel clubs minuten heeft gemaakt. De ervaring die hij bij die clubs heeft opgedaan neemt hij nu mee naar PEC Zwolle. Nigel is topfit, gretig en dus direct een aanwinst voor ons. Ik wens hem veel succes de komende periode."

PEC Zwolle moest zaterdag afscheid nemen van Zetterer, de eerste keus onder de lat. De Duitser werd dit seizoen gehuurd van Werder Bremen, dat gebruikmaakte van de clausule om de doelman tegen een vergoeding eerder terug te halen. "Het voelt wat apart om midden in het seizoen te vertrekken", zei Zetterer. "Mijn tijd in Zwolle is goed geweest voor mijn ontwikkeling als speler en persoon." Met het aantrekken van Bertrams beschikt PEC weer over drie doelmannen. Naast de 25-jarige Mous, die zaterdagavond in het competitieduel tegen FC Utrecht (3-3) in de basis begon, heeft trainer John Stegeman ook nog de 23-jarige Mike Hauptmeijer tot zijn beschikking.

Bertrams genoot zijn jeugdopleiding bij PSV, de club waar hij zich op zevenjarige leeftijd aanmeldde en waar hij in oktober 2013 in de TOTO KNVB Beker tegen Roda JC Kerkrade (1-3 verlies) zijn debuut maakte. Het bleef bij één optreden, naast negentienduels voor Jong PSV. Daarna stond hij ook op de loonlijst van Willem II, NAC Breda, De Graafschap, MVV en het Deense FC Nordsjaelland. Hij maakt wellicht zaterdag zijn debuut voor PEC in de thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk.

Meer nieuws

'Laporta overweegt Xavi te ontslaan bij Barça na uitspraken op persconferentie'
7
'Girona wil doorpakken en grote naam presenteren als teamgenoot Daley Blind'
5
VZ Kort: Nederland grijpt naast organisatie WK 2027 voor vrouwen
77
Begrip voor opvallende keuze van Koeman: 'Hij heeft heel veel voorwaarden'
31
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Mogelijke opvolger van Arne Slot bij Feyenoord reageert: 'Uiterst eervol'
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties