Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Perez beveelt één speler op veld tijdens PSV - FC Twente totaal andere sport aan

Laatste update:

PSV boekte zondag 97ste speelminuut een overwinning op FC Twente. Lang zag het ernaar uit dat het Eredivisie-duel uit zou draaien op een doelpuntloos gelijkspel, maar in de slotseconden zorgde invaller Ricardo Pepi voor de enige treffer van de wedstrijd: 1-0.

Max Bruns ging de fout in, waardoor Luuk de Jong kon overnemen. Uiteindelijk belandde de bal bij Malik Tillman, die de assist op Pepi verzorgde. "Ik heb het wel te doen met Bruns", zegt Perez in het programma Dit was het Weekend van ESPN.

"Hij verloor natuurlijk een kopduel van Luuk de Jong en hij ging grof de fout in voorafgaand aan de tegentreffer, maar verder speelde hij aardig. Bruns wordt nu als schuldige aangewezen voor de nederlaag, maar die jongen, Mitchell van Bergen, die is toch nét zo schuldig? Hij had gewoon de 0-1 moeten maken."

Van Wolfswinkel stuurde Van Bergen, die vanaf eigen helft startte, de diepte in in de 93ste speelminuut en hij was veel te snel voor Jerdy Schouten en Sergiño Dest. Hoewel de vleugelaanvaller vervolgens alleen op Benítez afstormde, slaagde hij er niet in te scoren.

"Je rekent je ook al rijk, want je weet: dit is een snelle jongen. Hij loopt iedereen voorbij en snijdt dan naar binnen, maar wat doet hij daarna? Hij wil de bal langs Benítez tikken?"

"Atletiek was misschien ook wel een betere sport voor hem geweest, want voetballen kan hij niet zo goed. Die snelheid is natuurlijk een fantastisch wapen, maar voetballen kan hij echt niet", besluit Perez.

Meer nieuws

Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
9
Boskamp gelooft uitleg Van Bronckhorst over Feyenoord niet: 'Rot toch op!'
15
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
17
Sherida Spitse zorgt voor zinderend slot van titelstrijd FC Twente en Ajax
26
De Graafschap laat na enthousiaste reacties leden stemmen over logoverandering
8
Live meepraten in de Champions League: Borussia Dortmund - Paris Saint-Germain
68

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties