Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Perez heeft nu al grote twijfels: 'Als dit je belangrijkste aankoop is...'

Laatste update:

Perez is van mening dat Stengs 'ontzettend goed kan voetballen'. "Maar als dit je belangrijkste aankoop is... Je belangrijkste aankoop moet een gamechanger zijn. Iemand die iets betekent voor je ploeg. Dat is Stengs niet. Ik denk dat hij fantastisch meevoetbalt als alles weer op rolletjes loopt. Dan laten we acties zien hoe goed hij kan voetballen. Maar het gaat erom wanneer je bij Sparta-uit in de problemen zit. Het gaat erom dat hij dán een vrije trap neemt of een actie inzet. Dat is voor mij een gamechanger die veel geld waard is. Dit vind ik heel veel geld voor een meeloopvoetballer."

Meer: Invaller Gimenez scoort weer eens bij ruime overwinning Feyenoord op PEC

Freek Jansen, ook aanwezig in het praatprogramma, is benieuwd hoe Stengs zich ontwikkelt. "In zijn tijd bij AZ was het ook soms heel wisselvallig. De ene wedstrijd was het goed, dan weer iets minder. Je hoopt bij hem te zien dat hij structureel het niveau van Feyenoord aankan. Dat is ook het vertrouwen van Feyenoord in hem. Je merkte gisteren (zondag, red.) ook; wat is nou zijn positie? Moet je hem als nummer 10 gebruiken of vanaf rechts laten spelen? Hij is wel een type speler die het op een gegeven moment moet laten zien. Hij heeft iets flegmatieks over zich heen. Het moet wel vallen."

Zerrouki
Sjoerd Mossou beoordeelt de transferzomer van Feyenoord tot dusver met een 6-. "Dat is nog net voldoende", lacht de journalist van het Algemeen Dagblad. "Maar je wordt er geen kampioen mee. Er zijn weinig verbeteringen. Er zitten geen spelers bij waarvan je zegt dat ze het niveau niet aankunnen, zo erg is het ook niet. Maar Zerrouki vind ik wel opvallend. Daar kun je je niet in vergissen. Je weet wat hij wel en niet kan. Nu komen ze tot de conclusie dat hij niet past in de mix op het middenveld. Dat is toch eigenlijk best gek?"

Meer nieuws

Liveblog huldiging PSV: Guus Meeuwis brengt speciaal kampioensnummer ten gehore
15
De Telegraaf verwacht snelle deal voor Ajax: 'Zijn salaris vormt geen obstakel'
13
Feyenoord haalt ook tweede zoon van oud-Oranje-international naar Varkenoord
0
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
VZ Kort: Peer Koopmeiners heeft laatste wedstrijd voor Almere City gespeeld
77
Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties