Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Perez kaart groot probleem bij PSV aan na nederlaag in Enschede

Laatste update:

Perez ziet dat PSV het momenteel lastig heeft zonder Luuk de Jong. "Een heel groot probleem dat ze hebben is, nu Luuk de Jong geblesseerd is, het ontbreken van een spits. Ze hebben geen echte spits." Bruggink vraagt wie de analist zelf zou opstellen. "Dat weet ik niet. Saibari (Ismael, red.) en Simons (Xavi, red.) zijn natuurlijk geen spitsen. Hebben ze niet iemand in het tweede rondlopen?", vraagt Perez zich af.

Vervolgens wijst Bruggink op Yorbe Vertessen, die langzaamaan terugkeert van een blindedarmoperatie. "Dat is denk ik de meest echte spits die PSV heeft." Toch lijkt Perez in de jonge Belg meer een buitenspeler te zien. "Die speelt natuurlijk heel veel aan de buitenkant. Het verbaast me toch dat je als PSV zijnde gokt op het fit blijven van De Jong. Nu zie je dat je niemand hebt die ook gewend is om als 9 te spelen. Nu kijken ze maar een beetje of het in elkaar valt."

Bruggink is ook kritisch op Gakpo. "Die speelde gister echt zijn eigen wedstrijd. In de tweede helft ging hij alleen maar zelf schieten op een gegeven moment." De 23-jarige buitenspeler koos deze week op het laatste moment voor een langer verblijf bij PSV. Waar Leeds United dacht beet te hebben, stapte Gakpo uiteindelijk niet op het vliegtuig naar Engeland. Volgens het Eindhovens Dagblad tekent de zevenvoudig international van Oranje binnenkort een nieuw contract bij de Brabantse club.

Eredivisie
FC Twente
2 - 1
PSV

Meer nieuws

Vinícius spreekt na magische CL-avond bewondering uit voor collega-aanvaller
0
'Eerste aankoop van Arne Slot bij Liverpool moet zestig miljoen euro kosten'
5
Ajax moet grote naam doorstrepen in zoektocht naar nieuwe algemeen directeur
4
Erik ten Hag deelt nieuwe sneer uit: 'Jullie maken er maar krantenkoppen over'
22
Frenkie de Jong zorgt voor uitvoerige discussies: 'Gullit vindt het niet veel'
57
VZ Kort: Bekerheld Igor Paixão terug op het trainingsveld bij Feyenoord
77

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties