Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Perez ontvangt groot nieuws als 1 aprilgrap: 'Dit kan toch niet waar zijn?'

Laatste update:

"Het is natuurlijk 1 april vandaag, dus ik dacht dat het een grap was", begint Perez. "Maar ik las dat Mislintat gewoon bij Dortmund gaat tekenen. Eventueel als technisch directeur."

"Schrikken jullie daar niet van?", vraagt Perez aan tafelgenoten Martijn Krabbendam en Willem Vissers. "Toen ik het nieuws las, dacht ik: oké, dit is de 1 aprilgrap dus." De terugkeer van Mislintat bij Dortmund hangt al een tijdje in de lucht. Begin maart kwamen de eerste berichten naar buiten en sindsdien kwamen beide partijen steeds dichter bij een akkoord.

"Je bent in de kranten aan het zoeken naar nieuws dat echt overdreven is of naar iets waarvan je zegt: dit kan niet kloppen. Ik denk dat dit het dus was, maar ik weet het niet helemaal zeker want het blijft de voetballerij", vervolgt Perez.

"Als het nieuws klopt, dan is dat toch best wel bijzonder. Er moet ten eerste nog een rapport komen over een aantal discutabele transfers. En dat is er nog niet eens. Als club wacht je toch ook dat rapport af, zeker als de prestaties slecht waren?"

"En als je los daarvan kijkt naar zijn resultaten in zijn periode bij Ajax, dan denk je toch ook als Dortmund: is dit het nou? Maar goed, in de voetballerij kan veel, dus dit ook", besluit de analist.

Martijn Krabbendam vindt het eveneens opmerkelijk dat Dortmund voor Mislintat gaat. "Ik denk dat Dortmund niet gebeld heeft naar Ajax om te vragen hoe het gegaan is."

Meer nieuws

Gehele Italiaanse top staat in de rij voor Nederlander: 'Een groot kampioen'
6
Journalist doet opmerkelijke bewering: 'Marino Pusic kleineerde Mats Wieffer'
19
'Barcelona denkt aan Nederlander in zoektocht naar aanvallende middenvelder'
12
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
15
'Ajax kijkt rond in LaLiga en hoopt op komst van Williot Swedberg'
16
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties