Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Persoonlijke eisen staan voorlopig transfer Lasse Schöne in de weg'

Laatste update:

Genoa haalde voor dit seizoen met Francesco Cassata, Filippo Melegoni en Milan Badelj een aantal nieuwe centrale middenvelders in huis en zij lijken de voorkeur te gaan krijgen van trainer Rolando Maran. Aangezien Schöne voor een flink bedrag op de loonlijst staat, zou Genoa niet afwijzend staan tegenover een vertrek van de 34-jarige Deen en FC Kopenhagen zou dus uitkomst kunnen bieden.

Het Deense BT meldt woensdag echter dat een terugkeer van Schöne naar zijn geboorteland nog geen uitgemaakte zaak is. FC Kopenhagen is volgens de berichtgeving zeer gecharmeerd van de middenvelder, maar Schöne's persoonlijke eisen gooien vooralsnog roet in het eten. Aangezien hij een van de grootverdieners bij FC Kopenhagen zal gaan worden, wil de club hem voorlopig alleen een tweejarig contract aanbieden. Schöne zelf mikt echter op een driejarig dienstverband.

BT geeft aan dat de gesprekken zodoende voorlopig vastgelopen zijn. Het lijkt echter niet uitgesloten dat Schöne en FC Kopenhagen er in de komende dagen alsnog uit zullen komen. Voor de middenvelder zou dit de eerste keer zijn dat hij in de Deense Superliga kan gaan acteren. Schöne speelde weliswaar in de jeugd van Lyngby, maar vertrok vervolgens op jonge leeftijd naar sc Heerenveen. Na vier jaar in Friesland speelde hij nog voor De Graafschap, NEC en Ajax.

Lijkt FC Kopenhagen jou een goede club voor Lasse Schöne?

Meer nieuws

Bayern stuit in zoektocht naar nieuwe trainer op vraagprijs van 100 miljoen
15
Vivianne Miedema neemt na zeven jaar afscheid van Arsenal
17
Duitsland is lekken beu en zet influencers in voor bekendmaking EK-selectie
2
Fans woest na statement NAC over misdragingen van teammanager Karelse
19
Alex Pastoor staat na vertrek bij Almere City voor fraaie buitenlandse uitdaging
19
Ajax-huurling Mikautadze zet ondanks pijnlijke nederlaag knappe mijlpaal neer
31

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties