Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Peter Bosz: 'Het is gewoon een grote fout van Ibi, dat is duidelijk'

Laatste update:

"Kijk, het is gewoon een grote fout van Ibi. Dat is duidelijk", verzucht Bosz na afloop in gesprek met Marcel Maijer van RTL7. De verslaggever van dienst werpt op dat zulke fouten vaker voorkomen en in dat kader wil hij van de PSV-coach weten of dat komt omdat zijn elftal altijd de voetballende oplossing zoekt. "Ik heb dat dit jaar nog niet meegemaakt. Natuurlijk is dat inherent aan de manier van voetballen, maar wat moet je dan hier gaan doen? De ballen naar voren knallen, zodat je achterin de bal niet verspeelt? Dat gaan we niet doen."

Meer: Ajax-trainer Van 't Schip feliciteert PSV en geeft credits aan Peter Bosz | PSV wint kampioensduel en is voor de 25ste keer de beste van Nederland

"Ik denk dat we het uitstekend hebben gedaan. We hebben gedomineerd en de tegenstander laten lopen", deelt Bosz een compliment uit aan de PSV-spelers. "Ik vind wel dat we daarmee in de eerste helft te weinig uitgespeelde kansen hebben gecreëerd. Maar goed, je kan je tegenstander op die manier ook vermoeien. Tja, het is gewoon ongelukkig dat je zo'n bal verspeelt", verwijst de oefenmeester nog maar eens naar de misser van Sangaré kort voor rust.

Sergiño Dest
Bosz is daarnaast erg tevreden over het debuut van Sergiño Dest in het PSV-shirt. "Ik vond hem gewoon heel erg goed spelen. En hij heeft het ook veel langer (81 minuten, red.) volgehouden dan ik had verwacht. In de rust heb ik het aan hem gevraagd en het ging goed. Ook tijdens de wedstrijd, omdat hij aan mijn kant speelde in de tweede helft, was het makkelijk om het een beetje in de gaten te houden. En je moet natuurlijk wel oppassen dat hij niet direct in zijn eerste wedstrijd geblesseerd raakt." Shurandy Sambo loste Dest af in de slotfase op Ibrox.

Champions League
Rangers
2 - 2
PSV

Meer nieuws

Live meepraten in de Eredivisie: AZ - FC Twente
0
PSV-fans vertonen 'onbegrijpelijk' gedrag: 'Ga feestvieren zeg. En snel'
3
Schouten plaatst na topseizoen PSV kanttekening: 'Of ik daar blij mee moet zijn'
1
Peter Bosz in tranen na kampioenschap PSV: 'Hij hoort hier bij te zijn'
17
Chelsea wil Lukaku als ruilmiddel gebruiken om komst nieuwe spits te realiseren
10
Interview Veerman wordt ruw verstoord door flinke bierdouche: 'Ik drink niet'
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties