Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mazraoui en De Ligt in de basis; Arsenal stelt zijn fans gerust met opstelling

Laatste update:

Door een schorsing van Alphonso Davies en de blessures van Serge Gnabry en Kingsley Coman moest Thomas Tuchel flink improviseren aan de linkerzijde van zijn elftal. Het lijkt erop dat Raphaël Guerreiro, doorgaans een back, links voorin geposteerd staat.

Voor het overige blijft de opstelling van Bayern ongewijzigd ten opzichte van de heenwedstrijd vorige week in Londen (2-2). De Ligt staat dus opnieuw centraal achterin naast Eric Dier.

Arsenal kreeg zondag een gigantische tik te verwerken tegen Aston Villa (0-2 verlies). Martin Ødegaard en Bukayo Saka - de sterspelers van de ploeg - kwamen niet ongeschonden uit de verloren Premier League-wedstrijd, maar zijn fit genoeg bevonden om te starten tegen Bayern.

Mikel Arteta geeft ten opzichte van vorige week de voorkeur aan Takehiro Tomiyasu boven Jakub Kiwior op de linksbackpositie. Oleksandr Zinchenko, die tegen Villa de negentig minuten volmaakte op die plek, zit op de bank.

Voor het overige speelt Arsenal in dezelfde opstelling als de thuiswedstrijd tegen Bayern. Gabriel Jesus moet het dus opnieuw doen met een reserveplek, Kai Havertz staat in de spits.

Arteta verlangt een reactie van zijn ploeg op de nederlaag tegen Aston Villa. "We moeten dit veranderen. Het is aan ons om ervoor te zorgen dat dit verhaal nu een andere wending krijgt", zo zei de Spanjaard vooraf.

Opstelling Bayern München: Neuer; Kimmich, De Ligt, Dier, Mazraoui; Goretzka, Laimer; Sané, Musiala, Guerreiro; Kane.

Opstelling Arsenal: Raya; White, Saliba, Gabriel, Tomiyasu; Ødegaard, Jorginho, Rice; Saka, Havertz, Martinelli.

Meer nieuws

Ancelotti zet Camavinga verrassend genoeg op de bank tegen Bayern
5
Donkere wolken boven Arnhem: licentiecommissie stelt Vitesse nieuwe deadline
36
Bondscoach België hakt definitief knoop door over EK-deelname Thibaut Courtois
10
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
21
Matthijs de Ligt verliest race tegen de klok en mist CL-clash met Real Madrid
10
Zoon van Peter Bosz gaat in de Eredivisie aan de slag als hoofdscout
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties