Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Pierre verbaast zich over één Ajax-speler in het speciaal: 'Je hoort hem niet!'

Laatste update:

Ajax beleefde zondag een historische afgang: nog nooit verloor de Nederlandse recordkampioen met zulke afgetekende cijfers als in De Kuip tegen Feyenoord. De équipe van Arne Slot won maar liefst met 6-0, en logischerwijs beheerste dat het merendeel van de uitzending van Studio Voetbal.

Van Hooijdonk zag Ajax amper veerkracht tonen, en deed er volgens hem weinig aan om elkaar op te hitsen. "Het schip was zinkende en er is nul reactie naar elkaar toe in het elftal. Helemaal niks! Ik zit te kijken naar Bergwijn. Dan hebben we het over leiderschap, aanvoerder zijn. Die heeft die band om zijn arm gekregen, mag een keer kop of munt zeggen, en voor de rest hoor je hem niet!"

"Je mag toch wel een keer in het veld zeggen: 'Hé, dit gaat fout!'", sluit Van Hooijdonk zijn tirade af. Tafelgenoot Rafael van der Vaart toont echter compassie voor Bergwijn.

"Ik denk dat Ajax op dit moment vijf, zes goede spelers heeft", begint de oud-middenvelder zijn betoog. "Daar train je elke dag mee. Als goede speler denk je dan: ik heb gasten achter me, die er eigenlijk niet zoveel van kunnen. Dat kunnen ze nooit zeggen, maar ik kan dat aan deze tafel wel."

Van der Vaart haalt Anton Gaaei als voorbeeld aan. "Die schiet er donderdag een bal in (tegen Go Ahead Eagles, red.). Fantastisch, dat is hem gegund. Maar het is heel moeilijk voor zo'n jongen, want hij speelt boven zijn niveau. Dat zag je vandaag (zondag, red.) ook weer: dan wordt hij onder druk gezet en is het in één keer weer heel magertjes."

Door de nederlaag verzuimde Ajax NEC te passeren op de ranglijst, waardoor het genoegen moet nemen met een huidige zesde plaats. Het hoogst haalbare lijkt nog de vierde plek, die recht geeft op kwalificatie voor de tweede voorronde van de Europa League. Mocht Feyenoord de beker winnen, schuift het ticket door naar de nummer vijf van de ranglijst. Zo niet, is Ajax vermoedelijk veroordeeld tot play-offs voor Conference League-voetbal.

Meer nieuws

Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3
'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
14
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
6
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties