Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Plotwending compleet: Sangaré verkast definitief naar Nottingham Forest

Laatste update:

Het enige punt van discussie tussen de twee clubs is nu de betalingsstructuur. Daarover wordt nog onderhandeld. Sangaré had zich naar verluidt eerder neergelegd bij nog een seizoen met PSV, mede omdat de Eindhovenaren zich eerder deze week plaatsten voor de groepsfase van de Champions League. Door de hernieuwde interesse van Forest is Sangaré weer aan het twijfelen gegaan. Een avontuur in de Premier League lijkt ook een mooie stap voor de 31-voudig international.

Dat Forest zich wederom heeft gemeld voor Sangaré heeft vooral te maken met een uitgaande transfer van die club. Brennan Johnson staat namelijk op het punt om de overstap naar Tottenham Hotspur te maken. De aanvaller uit Wales kan voor tientallen miljoenen vertrekken naar Londen, waardoor er bij Forest geld vrijkomt voor een deal met PSV en de optie in het contract van Sangaré gelicht kan worden.

Mocht de Ivoriaan vertrekken komt er na drie seizoenen een einde aan zijn dienstverband in Eindhoven. Sangaré staat sinds de zomer van 2020 onder contract in het Philips Stadion. Destijds nam PSV hem voor een bedrag van zeven miljoen euro over van Toulouse. In totaal speelde Sangaré 140 wedstrijden voor de club uit de Lichtstad, waarin hij 15 keer het net wist te vinden en 10 maal de aangever was.
Dit artikel betreft een update van een eerder nieuwsbericht. De reacties onder het bericht kunnen daardoor minder actueel zijn.

Meer nieuws

Rensch onthult: 5 Ajax-spelers gingen gesprek aan met fans na uitfluiten Taylor
0
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
9
Oranje-tegenstander Oostenrijk moet na Alaba volgende sleutelspeler missen op EK
0
Ajax-miskoop heel hard op weg naar de uitgang: deal van 3 miljoen euro
39
'Zomeraankoop van Overmars kan jaar later voor veelvoud naar Internazionale'
2
Harde quotes van oud-speler over Van Gaal: 'Liep op menselijk vlak ver achter'
4

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties