Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Politie arresteert Arsenal-fan die Mudryk constant lastigvalt met laserpen

Laatste update:

De clubleiding van Arsenal noemt het incident rondom Mudryk 'gevaarlijk en totaal onacceptabel' en zal volledige medewerking verlenen aan het onderzoek van de politie. Op televisiebeelden en foto's op Twitter is te zien dat de buitenspeler uit Oekraïne in de negentien minuten die hij speelde constant werd lastiggevallen met een laserpen. Mudryk maakt zich er zelf overigens niet bijster druk om, zo blijkt uit zijn reactie op Instagram Stories: "It's OK", schrijft de miljoenenaanwinst van Chelsea, met daarbij een emoji van een hand die een hartje vormt.

Mudryk leek halverwege dit seizoen op weg naar Arsenal, maar een definitieve overstap van Shakhtar Donetsk naar de koploper in de Premier League bleef uit. Het was stadsgenoot Chelsea dat hem voor honderd miljoen euro wist aan te trekken. Net als zijn ploeggenoten heeft Mudryk nog geen potten kunnen breken in Engeland. De ploeg van manager Frank Lampard is bezig aan een zeer teleurstellend seizoen en inmiddels afgezakt naar de twaalfde plaats in de Premier League.

Het bericht van Mudryk over de laser in zijn ogen.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

Premier League
Arsenal
3 - 1
Chelsea

Meer nieuws

Ricky van Wolfswinkel hakt definitief knoop door over toekomst bij FC Twente
2
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
0
Josip Sutalo openbaart waarom hij een teleurstellend debuutseizoen kent bij Ajax
18
Pascal Jansen geeft duidelijk antwoord als hem wordt gevraagd naar Ajax
10
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
11
Pascal Jansen gaat voor het eerst in op plotseling ontslag bij AZ
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties