Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Potter had moeite om respect af te dwingen: verbijstering om basisplek Ziyech

Laatste update:

Potter werd achter zijn rug om Harry en Hogwarts genoemd. Hogwarts is de Engelse benaming van Zweinstein, een kasteel en toverschool uit de bekende zevendelige boekenserie Harry Potter. Media in Engeland beweren dat Graham Potter niet in de buurt kwam van het respect dat zijn voorganger Thomas Tuchel wel wist af te dwingen. Voor eerstgenoemde viel afgelopen weekend het doek, nadat hij zaterdag op eigen veld met 0-2 ten onder ging tegen Aston Villa.

Potter wist slechts 12 van zijn 31 wedstrijden als manager van Chelsea te winnen. Elf keer ging hij onderuit met zijn ploeg. De Engelsman werd volledig gesteund in zijn eerste transferperiode in januari, toen hij de club ruim driehonderd miljoen euro zag uitgegeven met onder meer de komst van Enzo Fernández, Mykhailo Mudryk en Noni Madueke. De investeringen leidden echter niet tot de gewenste resultaten, waarna scepsis ontstond over het feit of Potter iets te zeggen had over het aankoopbeleid.

De overtuiging in de kleedkamer was dat Potter enkel 'ja' knikte richting de steenrijke Amerikaanse eigenaar Todd Boehly. Chelsea telde op een gegeven moment meer dan dertig selectiespelers, waardoor sommige spelers zich moesten omkleden op de gang vanwege ruimtegebrek in de kleedkamer. Ook Potters acties voor en na wedstrijden zorgden voor veel verbijstering bij de selectie. Zo besloot hij op 3 februari in de thuiswedstrijd tegen Fulham vanaf het beginsignaal een beroep te doen op Ziyech, die even daarvoor een huurdeal met Paris Saint-Germain zag klappen.

De voormalig Ajacied was ziedend vanwege de afgeketste deal, maar werd verrassend genoeg door Potter wel in de basis gezet tegen Fulham. Drie weken eerder kreeg ook João Felix een basisplaats toebedeeld tegen Fulham. De Portugees, die rood kreeg bij zijn debuut, was op dat moment pas 24 uur bij de groep na zijn overstap van Atlético Madrid. Potter wordt verder verweten dat hij moeilijk uit zijn woorden kwam tijdens persconferenties. Spelers kregen de indruk dat hij continu aan het ploeteren was in het bijzijn van de media en zich moeizaam kon uiten.

Meer nieuws

Invaller Gimenez scoort weer eens bij ruime overwinning Feyenoord op PEC
15
Volendam-aanvoerder Mirani wekt onbegrip met onsportieve uitspraak over Vitesse
3
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
10
Slot geeft aan of hij spelers uit de Eredivisie mee wil nemen naar Liverpool
21
Joey Veerman en Luuk de Jong zingen in microfoon op kampioensfeest van PSV
0
San Siro ziet zes doelpunten, maar geen winnaar tussen AC Milan en Genoa
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties