Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Optie gelicht: huurling van 10 miljoen keert niet terug bij Ajax

Laatste update:

Hoewel Conceição in Amsterdam af en toe zijn klasse toonde, wist hij nooit niet uit te groeien tot onbetwiste basisspeler. Om die reden werkten de Amsterdammers mee aan een huurtransfer, met optie tot koop, naar zijn jeugdliefde Porto.

In zijn geboorteland speelde Conceição dit seizoen 38 officiële wedstrijden, waarin hij goed was voor zeven doelpunten en zeven assists. Opvallend genoeg pakte de vleugelspeler daarnaast liefst tien gele kaarten (één indirecte rode kaart).

FC Porto is dusdanig onder de indruk geraakt van Conceição dat ze besloten hebben de optie in zijn contract te lichten. Ajax nam de kleine buitenspeler in de zomer van 2022 voor vijf miljoen euro over van datzelfde Porto.

De jongeling speelt dit seizoen onder de vleugels van zijn vader, Sérgio Conceição. Porto bezet met nog vier wedstrijden te gaan de derde plek in de Portugese competitie. De achterstand op koploper Sporting Portugal is immens: achttien punten. Beide ploegen treffen elkaar op 26 mei in de bekerfinale.

In dienst van Ajax kwam Conceição tot 28 officiële wedstrijden in alle competities. Daarin wist hij eenmaal te scoren en was hij drie keer aangever. Zijn enige treffer maakte de Portugees in de Champions League tegen Rangers FC.

Voor het beloftenteam van Ajax kwam Conceição zeven keer in actie (vijf goals). De linkspoot had nog een contract tot medio 2027 in Amsterdam. Het gerenommeerde Transfermarkt schat zijn huidige waarde op vijftien miljoen euro.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Ajax-nieuws? Word nu lid van het Ajax Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

HSV verpest promotiefeest van aartsrivaal St. Pauli door goal in minuut 85
5
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
21
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
2
De stemmen zijn geteld: winnaars Bronzen Schilden van de vierde periode bekend
0
Sfeer slaat om in interview Ten Hag en Weijland: 'Als jij je werk zou doen...'
36
Potter wekt ergernis op in onderhandeling met Ajax: 'Als je het zo speelt...'
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties