Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Rafael van der Vaart zou het Nederlands elftal op drie plekken wijzigen tegen Roemenië: 'Je moet hem altijd opstellen'

Laatste update:

Koeman wijzigde zijn elftal voor het duel met Oostenrijk op drie plekken vergeleken met de wedstrijd tegen Frankrijk (0-0). De bondscoach koos voor Geertruida, Donyell Malen en Veerman, wat ten koste ging van Dumfries, Jeremie Frimpong en Simons. Die keuzes pakten niet allemaal even goed uit.

Van der Vaart vindt daarom dat Koeman tegen Roemenië in de achtste finale wederom moet gaan wisselen. "De Ligt en De Vrij: dat hangt erom. Ik zou dan toch voor De Ligt kiezen, omdat ik hem wat explosiever vind. Hij heeft meer pit in zijn spel", aldus de oud-middenvelder bij NOS Studio Fußball.

De opstelling van Van der Vaart.

"Of De Ligt ook beter is in de coaching? Nee, want De Vrij vond ik in de wedstrijden hiervoor ook gewoon prima en hij heeft ook wel een goed inzicht. Ik heb alleen wat meer kerels nodig die ook een beetje een moordenaar kunnen zijn."

Van der Vaart kiest voor Simons op de nummer 10-positie, waardoor Tijjani Reijnders een meer verdedigende rol krijgt op het middenveld. Hij wordt wat de analist betreft ondersteund door Jerdy Schouten. Voor Veerman is na zijn teleurstellende optreden tegen de Oostenrijkers geen plek meer, aldus Van der Vaart.

"Tegen Oostenrijk viel Simons in en dacht ik voor het eerst: ja, nu is hij een beetje zichzelf. Hij was nog niet top, maar wel goed. Malen vond ik ook heel gevaarlijk. Dat eigen doelpunt was een beetje ongelukkig, natuurlijk. Memphis Depay heeft ook weer gescoord, dus ik zou hem daar ook lekker laten staan. Dumfries staat er bij mij ook in. Je moet hem altijd opstellen."

Nederland en Roemenië nemen het dinsdagavond om 18:00 uur tegen elkaar op in München. De winnaar van dat duel treft de winnaar van de wedstrijd tussen Oostenrijk en Turkije in de kwartfinale.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

AD meldt: onbetwiste basisspeler Oranje kampt met fysieke klachten
13
In de wandelgangen: Man United toont interesse in 76-voudig Spaans international
2
Memphis Depay sluit ogen niet voor kritiek: 'Een journey is never perfect'
22
Memphis snapt Jeroen Stekelenburg niet: 'Ik vind dit een beetje een rare vraag'
65
Vriends vertrekt na acht seizoenen bij Sparta en gaat buitenlands avontuur aan
21
Onwerkelijke beelden: man klimt in dak stadion tijdens Duitsland - Denemarken
25

Meer sportnieuws

Reacties