Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'PSG gaat voorbij aan Mourinho en voert 6200 kilometer verderop gesprekken'

Laatste update:

De toekomst van Galtier was al enige tijd onderwerp van gesprek in het Parc des Princes. De keuzeheer wist in zijn debuutseizoen weliswaar de landstitel en de Trophée des Champions te veroveren, maar de Champions League-prestaties genieten de allerhoogste prioriteit bij de Qatarese beleidsbepalers. Ook Galtiers voorganger Mauricio Pochettino kreeg al de zak vanwege een vroegtijdige uitschakeling in het miljardenbal en zijn opvolger wacht nu hetzelfde lot.

Volgens Foot Mercato luistert die opvolger naar de naam Nagelsmann. De Duitser zit sinds zijn ontslag bij Bayern München zonder club en zou al in Doha hebben gesproken met de clubleiding van Paris Saint-Germain. Een van de mensen die moet worden toegevoegd aan de staf van Nagelsmann is Thierry Henry. De Fransman was meest recentelijk werkzaam als assistent bij de Belgische nationale ploeg naast bondscoach Roberto Martínez.

Ook Luis Enrique wordt veelvuldig genoemd als op volger van Galtier. De onderhandelingen met de Spanjaard zouden zelfs dusdanig voorspoedig verlopen, dat hij volgende week wordt gepresenteerd. Enrique moest na een teleurstellend verlopen WK met de Spaanse ploeg het veld ruimen en werd de voorbije maanden al gelinkt aan clubs als Chelsea, Tottenham Hotspur en Napoli. Het is niet bekend wie op dit moment de beste papieren heeft

De nieuwste ontwikkelingen zijn opvallend te noemen, daar José Mourinho lange tijd de gedroomde opvolger van Galtier leek. Als the Special One dit seizoen de Europa League had gewonnen met AS Roma ten koste van Sevilla (verlies na strafschoppen), was die kans nog groter geweest. Mourinho staat bekend als een fervent prijzenpakker en heeft onder meer al twee Champions Leagues, een Europa League een een Conference League op zijn palmares staan.

Meer nieuws

Thiago Silva zegt Chelsea definitief gedag in hartverwarmende afscheidsvideo
9
VZ Kort: SC Cambuur laat supporters thuis voor uitduel in Kerkrade
77
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
15
Vertrekt Gimenez bij Feyenoord? Spits brengt bezoek aan Premier League-duel
24
Premier League-clubs komen budgetplafond overeen: dit zijn de details
21
V/d Vaart poogt transfertarget uit Oostings hoofd te praten: 'Niet verstandig'
26

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties