Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSG heeft er genoeg van en verscheurt contract na zoveelste rel

Laatste update:

De Spanjaard werd onlangs gespot op een feest waar de regels wat betreft social distancing duidelijk niet in acht werden genomen. Afgelopen week kwam Rodríguez wederom slecht in het nieuws in Frankrijk. De aanvaller zou Aurah Ruíz, de vrouw met wie hij een kind heeft, hebben bedrogen. Het tweetal ging in 2018 uit elkaar, maar het contact leek de laatste tijd weer een stuk beter te zijn. Desondanks kwam in de Franse media naar buiten dat Rodríguez zijn partner heeft bedrogen met het bekende model Rocío Amar, nota bene een bekende van Ruíz.

Rodríguez meldde zich donderdag telefonisch in het televisieprogramma La Casa Fuerte, een realityshow met Ruíz als één van de deelnemers, om haar succes te wensen. In het gesprek werden tevens de problemen in de relationele sfeer besproken. PSG-voorzitter Nasser Al-Khelaifi was al langer zeer ontevreden over de uitspattingen van Rodríguez en één en ander heeft er nu toe geleid dat de aanvaller niet langer contractspeler is bij PSG.

Le Parisien wist vrijdag al te melden dat het huwelijk tussen PSG en Rodríguez al zo goed als voorbij was. De reservespeler, die in Parijs maandelijks 420.000 euro opstreek, had al toestemming gekregen om in thuisland Spanje te blijven. Rodríguez, in 2016 voor 25 miljoen euro overgenomen van Real Madrid, werd viermaal verhuurd in de afgelopen jaren: aan Las Palmas, Stoke City, Real Betis en Sporting Portugal. Namens PSG kwam hij tot slechts achttien wedstrijden (twee doelpunten) in de afgelopen jaren.

Meer nieuws

Nieuwe kandidaat voor Ronald Koeman en Nederland? 'Je hoopt er stiekem toch op'
6
Ajax op hoofdlijnen akkoord met nieuwe trainer Francesco Farioli
44
Broer van Brobbey speelde onder Ajax-doelwit Farioli: 'Hij is echt goed'
12
Te Kloese kan streep zetten door mogelijke trainer Feyenoord: 'Neig naar nee'
13
VZ Kort: Blessure Nathan Aké lijkt mee te vallen; meevaller voor Koeman
77
Hoe Feyenoord-target Schreuder Spanje in extase bracht met 'Dicki-taka-voetbal'
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties