Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

The Athletic weet met welke club Marco Reus al heeft gesproken

Laatste update:

Vorige week maakten Reus en Dortmund het aanstaande vertrek van het clubicoon bekend. Hij speelt al sinds 2012 voor die Borussen, en kwam al tot meer dan vierhonderd officiële duels.

Nu het aanstaande vertrek van Reus bekend is, beginnen de geruchten over zijn toekomst langzaam op gang te komen. Zo meldde Sport Bild onlangs dat een binnenlandse transfer tot de mogelijkheden behoort en dat een terugkeer bij Borussia Mönchengladbach voor de hand ligt. Daarnaast wordt hij gelinkt aan clubs uit Turkije en Saudi-Arabië.

The Athletic voegt nu nog een club toe aan het lijstje met mogelijke nieuwe werkgevers van de 48-voudig international: St. Louis City. Bronnen hebben aan de sportwebsite laten weten dat beide partijen de eerste gesprekken met elkaar hebben gevoerd.

Die gesprekken bevinden zich echter wel nog in een vroeg stadium, waardoor er dus nog niks is besloten over een eventuele overgang van Reus naar de Major League Soccer.

Bij St. Louis City, de huidige nummer negen in de Western Conference van de MLS, staat overigens een goede vriend van Reus onder contract: Roman Bürki. De Zwitserse doelman stond tussen 2015 en 2022 onder contract bij Dortmund, alvorens hij de overstap naar de Amerikaanse club maakte.

Samir Nasri


Eerder deze week gaf Samir Nasri, die tijdens zijn carrière als voetballer actief was bij onder meer Manchester City en Arsenal, al aan dat Reus wel oren zou hebben naar een overstap naar de MLS. "Hij overweegt ook een overstap richting de MLS en heeft zelfs al met een club gesproken over een mogelijke transfer", aldus Nasri bij Canal+. Die club lijkt dus St. Louis City te zijn.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

L'Équipe: Opvolger Farioli staat klaar, Ajax-deal kan in paar dagen rond zijn
17
Voormalig supertalent vertrekt roemloos door de achterdeur bij Tottenham Hotspur
10
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Zeearend Hertog verdwijnt na 18 jaar bij Vitesse: 'Mij zien ze daar niet meer'
22
'Als Bergwijn vertrekt, kan Farioli hem meenemen van Nice naar Ajax'
36
Pascal Jansen voerde al 'twee prachtige gesprekken', onthult hij aan de NOS
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties