Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV draait zwarte cijfers, krikt eigen vermogen op én heeft grote stadionplannen

Laatste update:

PSV boekte het afgelopen seizoen successen op het veld met de winst van de TOTO KNVB Beker, de Johan Cruijff Schaal en de tweede plaats in de Eredivisie, maar ook op financieel gebied is er veel goed nieuws. De omzet passeerde voor het eerst de grens van honderd miljoen euro in een jaar dat er geen Champions League-voetbal werd gespeeld. Dit kwam met name door de groei van de commerciële-, merchandise- en ticketingomzet. Het eigen vermogen had door de coronacrisis een flinke knauw gekregen, maar dit is ook weer opgekrikt naar 31 miljoen euro, waarmee een verder herstel werd gerealiseerd.

Verwachtingen
Het nieuwe financiële boekjaar is ondertussen veelbelovend begonnen. PSV heeft zich gekwalificeerd voor de lucratieve groepsfase van de Champions League en met de verkoop van Ibrahim Sangaré is er reeds een grote uitgaande transfer gerealiseerd. De club verwacht daarom dat ook in het seizoen 2023/24 een positief resultaat wordt geboekt, waarmee verder kan worden gebouwd aan het eigen vermogen.

PSV heeft aan het vorige seizoen een nettowinst van dertien miljoen euro overgehouden. Vooral de transfers van Gakpo (Liverpool) en Madueke (Chelsea) hadden een positieve impact op de financiële doelstellingen van de club. De Eindhovenaren konden hierdoor afgelopen zomer volop investeren in nieuwe aanwinsten. In totaal gaf technisch directeur Earnest Stewart 55 miljoen euro uit aan spelers. Hirving Lozano, Ricardo Pepi, Jerdy Schouten en Noa Lang werden definitief ingelijfd, terwijl Armel Bella-Kotchap en Malik Tillman op huurbasis de stap naar PSV maakten.

Stadionplannen
Omdat het momenteel zo goed gaat met de club, wil PSV binnen enkele jaren het eigen stadion uitbreiden. Ook een verhuizing wordt niet uitgesloten, zo schrijft het Eindhovens Dagblad, al gaat de voorkeur wel uit naar uitbouw in het Philips Stadion. Volgende week wordt een opdracht verstrekt aan onderzoeksbureau Hypercube om met een voorstel te komen hoe PSV om moet gaan met de toekomst. Hypercube is vooral ook gevraagd om 'out of the box' te denken.

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Nottingham Forest - Manchester City
1
RKC Waalwijk pakt punt tegen FC Utrecht, waar Sam Lammers record breekt
6
Volendam gaat onderuit tegen pover Sparta en lijkt kansloos voor handhaving
0
Been raadt PSV'er af voor Engeland te kiezen: 'Kan beter naar het zonnetje gaan'
8
El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
1
Live meepraten in de Eredivisie: Vitesse - Fortuna Sittard
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties