Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV gewaarschuwd voor vertrek Ramalho: 'Kijk eens wat dat Ajax gebracht heeft'

Laatste update:

Ramalho is dit seizoen vaak de kop van Jut bij PSV. Onterecht, zo stelt De Mos. "Het is niet top top, zeker niet. Maar soms zie je dat een oud-speler iets roept en dat dan iedereen er achteraan holt. PSV heeft het dit seizoen niet zo slecht gedaan achterin, lijkt me." De Eindhovenaren kregen in de Eredivisie pas negen doelpunten tegen.

Het contract van Ramalho loopt over ruim vier maanden af. "Als je komend seizoen een betere kunt vinden, kun je hem doorselecteren. Maar neem niet té snel afscheid", adviseert De Mos. Ramalho kwam in de zomer van 2021 voor 2,5 miljoen euro over van RB Salzburg. Volgens Transfermarkt is de routinier nog altijd 3 miljoen euro waard.

De Mos vergelijkt de situatie van Ramalho met die van Daley Blind en Dusan Tadic bij Ajax, eind 2022. "Zij waren de ervaren mannen, waar volgens velen de sleet op zat. Kijk eens wat dat Ajax gebracht heeft." Sinds het vertrek van het ervaren duo uit Amsterdam ging het met de recordkampioen bergafwaarts.

Huub Stevens sluit zich aan bij de mening van De Mos. "Of je André in een basisrol zou moeten houden komend seizoen? Het is aan Earnest Stewart om dat te bepalen, maar ik zelf zou niet zo snel afscheid nemen als ik niet volledig overtuigd zou zijn van de opvolging."

Earnest Stewart


Technisch directeur Stewart wilde zich eerder deze week nog niet uitspreken over de toekomst van Ramalho bij PSV. Wel liet hij weten dat er op dit moment nog geen gesprekken lopen tussen beide partijen. Mogelijk gaat Stewart in een later stadium alsnog om tafel met de zaakwaarnemer van Ramalho.

Sinds zijn komst naar Nederland speelde Ramalho 115 officiële wedstrijden voor PSV, waarin hij goed was voor 5 doelpunten en 5 assists. In Eindhoven wist de mandekker beslag te leggen op vijf prijzen. Met PSV won Ramalho twee keer de TOTO KNVB Beker en driemaal de Johan Cruijff Schaal. Dit jaar stevent hij af op zijn eerste landstitel met de club.

Meer nieuws

PSV'er Johan Bakayoko ziet alleen Jude Bellingham en Florian Wirtz voor zich
2
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Nachtmerrie voor Lucas Hernández: streep door EK en restant 2024
4
Vitesse haalt enkele uren na start crowdfundingsactie helft van streefbedrag op
22
Primeur in Duitsland: eerste vrouwelijke hoofdcoach in profcompetitie mannen
14
Vinícius spreekt na magische CL-avond bewondering uit voor tegenstander
9

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties