Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV heeft een controleur nodig: 10 potentiële kandidaten op een rij

Laatste update:

Aster Vranckx (VfL Wolfsburg)
Vorige week maakte het Algemeen Dagblad bekend dat PSV hoopt op de handtekening van Aster Vranckx. De twintigjarige Belg is zelfs op bezoek geweest in Eindhoven, waar hij sprak met Bosz en Stewart. De komende weken moet duidelijk worden of Vranckx financieel haalbaar is voor PSV. De rechtspoot, die halverwege juni debuteerde voor de Rode Duivels, ligt bij zijn club VfL Wolfsburg nog tot medio 2025 vast. In het afgelopen seizoen speelde Vranckx op huurbasis voor AC Milan, waar hij niet kon imponeren. De Milanezen besloten de optie tot koop in het huurcontract met Wolfsburg niet te lichten.

Meer: Noa Lang mist ook einde van seizoen bij PSV; EK hoogst onzeker voor aanvaller | Zoon van Peter Bosz gaat in de Eredivisie aan de slag als hoofdscout

Vranckx is volgens Transfermarkt zo'n 8,5 miljoen euro waard.

Mandela Keita (OH Leuven)
Ook Belgisch jeugdinternational Mandela Keita is een interessante optie. In het afgelopen seizoen speelde de 21-jarige controleur op huurbasis voor Royal Antwerp, met wie hij de Belgische dubbel wist te winnen. De club van trainer Mark van Bommel had Keita graag definitief willen overnemen van OH Leuven, maar wilde niet voldoen aan de vooraf afgesproken optie tot koop van 10 miljoen euro. Zodoende meldde Keita zich vorige week weer in Leuven, al lijkt hij voor die club onhoudbaar. Volgens Het Laatste Nieuws geniet de middenvelder belangstelling van Bologna en meerdere clubs uit de Premier League.

Keita speelde het afgelopen half jaar op huurbasis voor Antwerp, waar hij een basisplek veroverde en tot negentien officiële wedstrijden kwam.

Sivert Mannsverk (Molde)
De naam van Sivert Mannsverk zal veel Feyenoorders bekend voorkomen. De 21-jarige middenvelder van Molde werd in verschillende transferperiodes aan de regerend landskampioen gelinkt. Feyenoord is met Ramiz Zerrouki inmiddels voorzien van een 'nummer 6' en Mannsverk speelt nog altijd in de Eliteserien. Bij Molde beschikt de rechtspoot over een contract tot december 2025. Mannsverk lijkt, met zijn marktwaarde van zo'n 5 miljoen euro, een van de goedkopere opties in dit lijstje. Aangezien PSV zich ook in de achterhoede nog flink moet versterken, maakt zijn prijskaartje de Noor extra interessant.

In 78 wedstrijden voor Molde was Mannsverk goed voor 8 doelpunten en 2 assists.

Fidel Ambríz (Club León FC)
Mexicanen en PSV is de laatste jaren een goede combinatie gebleken. Andrés Guardado, Héctor Moreno, Hirving Lozano en Gutiérrez groeiden in het afgelopen decennium allen uit tot gewaardeerde kracht in het Philips Stadion. Volgens de Mexicaanse afdeling van Fox Sports staat Club León-middenvelder Fidel Ambríz momenteel in de belangstelling van PSV. De twintigjarige Ambríz maakt behoorlijk furore in Mexico, daar hij recentelijk werd verkozen tot grootste talent van de CONCACAF Champions League, die hij met zijn huidige werkgever wist te winnen. Ambríz zou tussen de 4 en 5 miljoen euro moeten kosten bij een overstap naar Eindhoven.

Ambríz heeft ervaring als aanvoerder in meerdere jeugdelftallen van het Mexicaanse elftal.

Ardon Jashari (FC Luzern)
Ardon Jashari speelde tijdens het afgelopen WK in Qatar één minuut mee in de verloren achtste finale van Zwitserland tegen Portugal (6-1), waardoor de twintigjarige middenvelder van FC Luzern wel al kan zeggen dat hij op een groot eindtoernooi heeft gespeeld. Jashari, die linksbenig is, staat in zijn geboorteland al jaren bekend als een groot talent. In 60 officiële wedstrijden voor Luzern, dat bekend staat om de goede jeugdopleiding, was de middenvelder goed voor 3 doelpunten en 7 assists. PSV zal snel moeten zijn indien het Jashari wil losweken, daar FC Basel competitiegenoot Luzern wil beroven van het groeibriljantje.

Jashari ligt bij Luzern nog tot de zomer van 2026 vast.

Tom Davies (clubloos)
Transfervrije spelers zijn altijd extra interessant. De 25-jarige Tom Davies heeft Everton deze zomer na 179 officiële wedstrijden (7 doelpunten en 8 assists) verlaten en is nog altijd op zoek naar een nieuwe club. The Toffees hadden Davies graag willen behouden, maar de Engelse middenvelder is na dertien seizoenen toe aan een nieuwe uitdaging. Clubs uit de Süper Lig slaagden er nog niet in om de rechtspoot te strikken. Mogelijk kan algemeen directeur Marcel Brands, met zijn verleden bij Everton, Davies overtuigen een dienstverband in Eindhoven aan te gaan. Naast Davies is de 22-jarige Franse jeugdinternational Han-Noah Massengo een interessante transfervrije optie, nu zijn contract bij Bristol City ten einde is gekomen.

Davies stelde Everton dit kalenderjaar teleur door zijn aflopende verbintenis niet te verlengen.

Joshua Kitolano (Sparta Rotterdam)
Dat Sparta in het afgelopen seizoen op een knappe zesde plaats wist te eindigen in de Eredivisie was zeker ook de verdienste van Joshua Kitolano. De 21-jarige Noor werd vorige zomer voor slechts 600.000 euro overgenomen van Odds BK. In Rotterdam-West groeide de kleine controleur met speels gemak uit tot een sterkhouder, waardoor hij inmiddels een stuk meer waard is. Transfermarkt schat zijn marktwaarde momenteel op 4,5 miljoen euro. Omdat Kitolano op Het Kasteel nog tot medio 2026 vastligt hebben de Rotterdammers een uitstekende onderhandelingspositie.

Kitolano was in 39 officiële duels voor Sparta verantwoordelijk voor 4 doelpunten en 2 assists.

Azor Matusiwa (Stade Reims)
Azor Matusiwa (25) hoopt deze zomer de volgende stap te zetten in zijn carrière. De fysiek sterke controleur uit Hilversum heeft twee uitstekende seizoenen achter de rug bij Stade Reims, waar hij nog tot juni 2026 vastligt. In 61 duels voor de Franse middenmoter was Matusiwa slechts goed voor 1 doelpunt en 1 assist, maar vooral in het verdedigende aspect zou de rechtspoot een absolute versterking zijn voor PSV. Of Matusiwa zelf openstaat voor een terugkeer in de Eredivisie is nog maar de vraag, daar hij altijd heeft gezegd te dromen van spelen in de Premier League.

Volgens het Eindhovens Dagblad staat de naam van Matusiwa op een lijstje bij de 24-voudig landskampioen van Nederland.

Jerdy Schouten (FC Bologna)
De duurste optie in dit lijstje is Jerdy Schouten, die volgens Transfermarkt 12 miljoen euro waard is. De enkelvoudig international van het Nederlands elftal speelt inmiddels alweer vier seizoenen voor Bologna, waardoor hij wellicht toe is aan een nieuwe uitdaging. De 26-jarige Schouten, die in Nederland al voor ADO Den Haag, Telstar en Excelsior speelde, lijkt pas haalbaar te zijn na een vertrek van Sangaré. Volgens The Athletic zijn de Eindhovenaren met Nottingham Forest in gesprek over de 25-jarige Ivoriaan, die ruim 37 miljoen euro moet opleveren.

Schouten ligt in Bologna nog tot medio 2026 vast.

Ludovit Reis (Hamburger SV)
Haarlemmer Ludovit Reis (22) kon tot vorige maand voor 7,5 miljoen euro worden opgepikt bij Hamburger SV. Concrete interesse bleef echter uit, waardoor de zeventienvoudig international van Jong Oranje nog altijd in de 2. Bundesliga speelt. Reis, die in het Volksparkstadion tot medio 2026 vastligt, vertolkt bij HSV een belangrijke rol op het middenveld. Tijdens de eerste wedstrijden van de voorbereiding op het nieuwe seizoen droeg hij zelfs de aanvoerdersband. Reis kan op alle plekken op het middenveld uit de voeten, waardoor hij extra interessant kan zijn voor de staf van Bosz.

Reis was in 76 wedstrijden voor HSV goed voor 15 doelpunten en 7 assists.

Voetbalzone staat voor meepraten over voetbal. Heb jij een betere optie voor PSV? Laat het weten in de reacties! Suggesties voor nieuwe lijstjes zijn daarbij eveneens welkom.

Meer nieuws

De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
9
Oranje-tegenstander Oostenrijk moet na Alaba volgende sleutelspeler missen op EK
0
Ajax-miskoop heel hard op weg naar de uitgang: deal van 3 miljoen euro
35
'Zomeraankoop van Overmars kan jaar later voor veelvoud naar Internazionale'
2
Harde quotes van oud-speler over Van Gaal: 'Liep op menselijk vlak ver achter'
3
Real Madrid mogelijk uren verwijderd van titel na schitterende goal Brahim Díaz
19

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties