Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'PSV kan belletje voor Veerman verwachten na transfernieuws uit Saudi-Arabië'

Laatste update:

Milinkovic-Savic was de afgelopen jaren een van de sterkhouders bij Lazio, dat hem in augustus 2015 voor 12 miljoen euro oppikte bij KRC Genk. In 341 officiële duels voor le Aquile was de Servisch international goed voor 69 doelpunten en 59 assists. Eerder had Juventus interesse in Milinkovic-Savic, maar de club uit Turijn deed hem nooit een concrete aanbieding. Nu lijkt de rechtspoot aan de slag te gaan in het Midden-Oosten, waar hij zijn salaris gaat verdriedubbelen.

Bij Al-Hilal wordt Milinkovic-Savic teamgenoot van Kalidou Koulibaly en Rúben Neves, die eerder al voor flinke bedragen werden opgepikt in de Premier League. Koulibaly kwam voor 23 miljoen euro over van Chelsea, terwijl Neves met zijn transfer van 55 miljoen euro als recordtransfer de boeken in ging. Al-Hilal eindigde in het afgelopen seizoen op de derde plaats in de Saudi Pro League. De nieuwe club van Milinkovic-Savic werd tot dusver 18 keer kampioen van Saudi-Arabië.

Joey Veerman
Mogelijk gaat Lazio de interesse in PSV-middenvelder Joey Veerman concretiseren nu sterspeler Milinkovic-Savic op het punt van vertrekken staat. De in Purmerend geboren rechtspoot is al langere tijd in beeld in Rome. Veerman ligt in het Philips Stadion nog tot medio 2026 vast en is volgens Transfermarkt momenteel 16 miljoen euro waard. Lazio maakt zich momenteel in ieder geval hard voor de komst van Milos Kerkez (AZ), maar zal in de komende weken mogelijk ook een belletje plegen naar PSV voor Veerman.

Is Veerman een goede opvolger voor Milinkovic-Savic?

Meer nieuws

Live meepraten in de Süper Lig: Besiktas - Hatayspor
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Brighton & Hove Albion kondigt vertrek van Roberto De Zerbi aan
24
Marco Reus scoort op schitterende wijze in laatste thuiswedstrijd voor Dortmund
3
Clubicoon Sevilla mag koffers weer uitpakken en krijgt contract voor het leven
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties