Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV kan naast Veerman ook tweede debuterende international afleveren

Laatste update:

Bakayoko promoveert na de aanvankelijke oproep van Jong België naar de hoofdmacht van zijn geboorteland. PSV zag maandag Joey Veerman opgeroepen worden door het Nederland-elftal, nadat bekend werd dat Barcelona-middenvelder Frenkie de Jong de komende weken rust moet houden. Veerman staat daardoor ook voor een interlanddebuut. Vrijdag staat het EK-kwalificatieduel met Frankrijk op het programma, waarna op maandagavond in De Kuip een thuisduel met Gibraltar wacht.

Bakayoko keert in de week richting de herstart van de Eredivisie vermoedelijk pas later terug bij PSV dan Veerman. De linksbenige vleugelspeler speelt het tweede duel van de interlandperiode namelijk een dag later. België speelt deze interlandbreak maar liefst twee uitduels in de kwalificatie voor het Europees kampioenschap. Eerst dus tegen Zweden in Solna, om vervolgens in Keulen een topaffiche tegen Duitsland af te werken.

Voor Bakayoko zou een debuut een dezer duels een kroon zijn op een prachtig seizoen van doorbraak bij PSV. Sinds het vertrek van Noni Madueke naar Chelsea in januari is de Belg een belangrijke kracht voor de Eindhovenaren. De teller staat dit seizoen al op negen doelpunten en vier assists in alle competities. Daar had Bakayoko 1.927 officiële speelminuten voor nodig, verdeeld over dertig optredens. Bakayoko, die volgens Transfermarkt negen miljoen euro waard is, ligt in het Philips Stadion nog vast tot medio 2026.

Meer nieuws

Koeman maakt voorlopige EK-selectie van het Nederlands elftal bekend
189
FC Barcelona overleeft reuzenkansen hekkensluiter en wint dankzij Fermín López
17
Tijjani Reijnders besluit uitstekend debuutseizoen met fraaie bekroning
14
Uitblinker Summerville en Piroe helpen wervelend Leeds United aan finaleplaats
10
Gerry Hamstra krijgt jaar na vertrek bij Ajax nieuwe kans in de Eredivisie
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties