Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'PSV kan zes tot acht miljoen euro verdienen aan verkoop aan Roma'

Laatste update:

Roma hanteert een vraagprijs van elf miljoen euro exclusief twee miljoen aan variabelen voor de 26-jarige Portugees terwijl Napoli vooralsnog niet verder wil gaan dan acht, negen miljoen. De onderhandelingen zijn dan ook nog in volle gang, maar het is duidelijk dat Rui hoopt dat de deal wordt afgerond. Hij wil opnieuw samenwerken met Maurizio Sarri en is al akkoord over een vierjarig contract, tegenover een jaarsalaris van 1,6 miljoen euro.

FOTOSPECIAL 📸 | Rick Karsdorp lijkt op zeer korte termijn voor maximaal negentien miljoen euro de overstap van Feyenoord Rotterdam naar AS Roma te gaan maken en komt dan hoog in dit lijstje binnen! 💰💰

Geplaatst door voetbalzone op dinsdag 27 juni 2017

Rui moet in het Stadio Olimpico dus opgevolgd worden door de drie jaar jongere Willems. "Omdat Willems nog maar één jaar onder contract staat bij PSV, is hij door de werkgever van Kevin Strootman voor een bedrag van zes tot acht miljoen euro op te halen in Eindhoven", zo valt er in het dagblad te lezen. Willems werd eerder al in verband gebracht met onder meer Galatasaray, dat al naar hem zou hebben geïnformeerd.

Sparta Rotterdam wacht de ontwikkelingen in het Phillips Stadion ondertussen in spanning af, want die club leidde Willems op en heeft recht op 7,5 procent van de transfersom. Willems kwam tot dusverre tot 12 doelpunten en 34 assists in 192 officiële wedstrijden voor PSV en hij werd twee keer kampioen, won tweemaal de Johan Cruijff Schaal en won één keer de KNVB-Beker.

Is Jetro Willems goed genoeg voor AS Roma?

Meer nieuws

Stekelenburg noemt twee spelers die definitieve selectie Oranje niet gaan halen
5
NOS: Ajax zit unaniem op hetzelfde spoor en gaat voor één man
3
Studio Voetbal volledig eensgezind over speler van het jaar in Eredivisie
8
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
14
Paris Saint-Germain verslaat FC Metz, dat ondanks nederlaag juicht
9
Bizot gaat met Stade Brest de Champions League in na helpende hand Farioli
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties