Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV mikt op zelfde constructie als Ajax: ook Fledderus in beeld

Laatste update:

Het Eindhovens Dagblad meldde onlangs al dat PSV eerst intern op zoek zou gaan naar een opvolger van De Jong, met Jan Vennegoor of Hesselink en Ernest Faber als voornaamste kandidaten. Vennegoor of Hesselink is technisch manager in Eindhoven en fungeerde als schakelstuk tussen De Jong en de jeugdopleiding. Hij wilde eigenlijk solidair zijn aan De Jong en ook vertrekken, maar die overtuigde hem om bij PSV te blijven. Faber heeft al heel wat functies bekleed in het Philips Stadion en volgde de laatste tijd een 'speciale leergang' voor een directiefunctie.

Volgens De Telegraaf is naast Zuidam ook Fledderus in beeld om bij PSV aan de slag te gaan in de directie. De huidige technisch directeur van FC Groningen verrichtte in het verleden goed werk bij Heracles Almelo en wist afgelopen zomer Jørgen Strand Larsen voor een recordbedrag te verkopen aan Celta de Vigo. De naam van Zuidam werd dinsdagavond voor het eerst genoemd door Woerts, die te gast was bij Vandaag Inside.

"Jordy Zuidam van FC Utrecht, dat is de belangrijkste kandidaat om John de Jong op te volgen", aldus de sportmarketeer. "Hij heeft het niet slecht gedaan bij Utrecht. Hij heeft zeventig miljoen euro aan transfers gedaan de laatste tijd. Het is geen goed elftal momenteel en ze hebben weer rode cijfers bij Utrecht. Frans (van Seumeren, eigenaar van FC Utrecht, red.) moest weer de portemonnee trekken om de tekorten aan te zuiveren. Maar ik denk wel dat hij qua karakter in de structuur van PSV past, als het doorgaat."

Zou Mark-Jan Fledderurs een goede kandidaat zijn voor PSV?

Meer nieuws

Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Scouts van Ajax zaten dit weekend op de tribune voor deze vier toptalenten'
6
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
9
Smaakmaker van de Keuken Kampioen Divisie gaat tot 2028 tekenen bij Feyenoord
25
Arjen Robben meldt zich na vierklapper van Haaland in kleedkamer Manchester City
14
Lopetegui wordt definitief geen trainer van Bayern en tekent in Premier League
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties