Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV ontvangt bod van 35 miljoen euro op Sangaré, die zelf twijfelt

Laatste update:

Forest is al langer in de markt voor Sangaré. Medio augustus kwam een aanbieding ter waarde van 25 miljoen euro binnen afkomstig van de Engelse club, maar PSV hoefde daar geen seconde over na te denken. PSV werkt niet mee voor minder dan 37,5 miljoen euro, het bedrag waarvoor Sangaré middels zijn ontsnappingsclausule kan vertrekken. Met het nieuwe bod van om en nabij de 35 miljoen euro is het misschien wel mogelijk dat de Champions League-deelnemer mee wil werken aan een vertrek van Sangaré.

De 25-jarige middenvelder uit Ivoorkust is volgens het Eindhovens Dagblad inmiddels op de hoogte van het nieuwe bod van Forest, maar twijfelt of de stap naar de huidige nummer veertien in de Premier League wel de juiste is voor hem, zeker nu PSV de poulefase van de Champions League ingaat. Sangaré gaat daar de komende dagen over nadenken, zo verzekert clubwatcher Rik Elfrink.

Gewilde speler
Bayern München, Liverpool en Paris Saint-Germain hadden eerder deze zomer ook interesse, maar kwamen niet met een bod over de brug. Voor de fysiek sterke middenvelder betaalde PSV in de zomer van 2020 een transfersom van zo'n zeven miljoen euro aan Toulouse. De middenvelder kwam tot dusver tot 139 wedstrijden in het shirt van PSV, waarin hij 15 keer scoorde en 10 assists gaf.

Moet PSV Ibrahim Sangaré voor dit bedrag verkopen?

Meer nieuws

Live meepraten in de Serie A: AC Milan - Genoa
0
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Minteh scoort tijdens Feyenoord-PEC Zwolle!
0
Unai Emery wijst aanbieding van Bayern München om twee redenen af
4
Veteraan gaat Real Madrid na 469 wedstrijden verlaten voor avontuur in MLS
4
Chelsea laat aan de hand van magistrale Palmer geen spaan heel van West Ham
9
Luuk de Jong grapt over zaakwaarnemersrol om selectie PSV intact te houden
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties