Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV-opponent Sturm Graz wint na wereldgoal; Kjell Scherpen houdt wéér de nul

Laatste update:

Bijzonderheden
Graz opende de competitie vorige week al prima met een 0-3 zege op Austria Wien. In speelronde twee etaleerde de ploeg van trainer Christian Ilzer zijn vorm. Kjell Scherpen, die gehuurd wordt van Brighton & Hove Albion en vorige week ook al onder de lat stond, zag zijn ploeg na een klein half uur op voorsprong komen. Horvat ontving de bal uit een klutssituatie, legde aan en haalde met links verwoestend uit. LASK-doelman Tobias Lawal maakte geen schijn van kans: 1-0. Een kwartier voor tijd gooide Szymon Wlodarczyk het duel in het slot. De Pool kopte feilloos raak uit een voorzet van David Schnegg: 2-0. Zodoende pakt Graz de koppositie, al heeft onder meer RB Salzburg een wedstrijd tegoed. Op dinsdag nemen de Oostenrijkers het in Eindhoven op tegen PSV. Een week later staat de return op het programma.

Sturm Graz - LASK Linz 2-0
27' 1-0 Tomi Horvat
77' 2-0 Szymon Wlodarczyk (assist: David Schnegg)

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
20
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
10
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
7
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
20
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
61
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties