Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV profiteert definitief van uitgaande transfer bij Manchester United

Laatste update:

Pereira verliet de jeugdopleiding van PSV op zestienjarige leeftijd voor een avontuur bij Manchester United. In de hoofdmacht van the Red Devils kwam de Braziliaan in totaal tot 75 officiële duels waarin hij 4 keer wist te scoren. Na uitleenbeurten aan Granada, Valencia, Lazio en Flamengo heeft Pereira Manchester nu definitief verlaten. De middenvelder stond de afgelopen weken al niet meer op het trainingsveld bij het United van Erik ten Hag.

Afgelopen seizoen speelde Pereira op huurbasis voor Flamengo, waar hij uitgroeide tot een vaste basiskracht. Twee weken geleden speelde hij nog een cruciale rol in de achtste finale van de Copa Libertadores, daar hij met een fraaie uithaal van grote afstand het enige doelpunt van de wedstrijd tegen Deportes Tolima verzorgde (0-1). Het was direct het laatste kunststukje van Pereira, wiens huurcontract doorliep tot 30 juni. In Manchester beschikte de aanvallend ingestelde middenvelder over een verbintenis tot medio 2023.

Pereira is tevreden over de kans die hij krijgt in Londen, zo laat hij weten via de clubwebsite. "Ik ben erg blij om hier te zijn en kan niet wachten om het seizoen te beginnen bij Fulham. Ik wil de club helpen naar het niveau waar Fulham hoort. Ik heb veel met manager Marcos Silva gesproken en hij heeft me overtuigd." Mede-eigenaar Tony Khan is blij met de komst van Pereira. "We geloven erin dat Pereira een belangrijk onderdeel kan worden in het elftal en doen er alles aan om onze terugkeer in de Premier League succesvol te laten worden."

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
3
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
1
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
1
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
125

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties