Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Feyenoord deelt zoon van voormalig Eredivisie-cultheld Matthew Amoah eerste contract uit

Laatste update:

Onder toeziend oog van onder meer zijn vader zette Amoah junior zijn handtekening in het perscentrum van De Kuip. Via de clubwebsite van Feyenoord laat de middenvelder annex aanvaller van zich horen. "Ik ben er super trots op dat ik mijn eerste contract bij Feyenoord heb mogen ondertekenen."

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Feyenoord Rotterdam (@feyenoord)

"Ik speel al sinds de jongste jeugd bij de club en heb al die jaren toegewerkt naar dit prachtige moment. Het komende seizoen wil ik een volgende stap in mijn ontwikkeling zetten en hoop ik weer voor mijn team belangrijk te zijn met het geven van assists en het maken van doelpunten", aldus Amoah junior.

Amoah junior begon met voetballen bij Baronie in Breda en werd op jonge leeftijd opgepikt door Feyenoord, waar hij tot dusver alle hoogste jeugdteams heeft doorlopen. Na de zomerstop sluit hij aan bij Feyenoord Onder 17.

In de komende jaren hoopt Amoah junior in de voetsporen te treden van zijn vader. Amoah senior was een geliefde spits die in Nederland speelde voor Vitesse, Fortuna Sittard, NAC Breda, sc Heerenveen en Heracles Almelo.

In het buitenland stond de inmiddels 43-jarige Amoah senior onder contract bij Borussia Dortmund en het Turkse Mersin IY. Namens Ghana kwam hij tot 45 interlands, waarin de spits goed was voor 12 doelpunten. Zes interlands speelde Amoah senior op een WK.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Feyenoord-nieuws? Word nu lid van het Feyenoord Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Portugal en Frankrijk scoren niet: verlenging of penalty's moeten doorslag geven
5
'Basisspeler van Nederlands elftal kan carrière vervolgen in Saoedi-Arabië'
3
AZ is helemaal klaar met Mathew Ryan en trekt stekker uit onderhandelingen
5
Vermoedelijke opstellingen Nederland - Turkije: Koeman voert één wijziging door
22
Spanje knokt zich in extremis langs Duitsland en is halve finalist
164
Basisspeler van Oranje tegen Roemenië mist mogelijk Turkije door knieklachten
29

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties