Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Quilindschy Hartman laat van zich horen via Instagram; Gijs Smal reageert

Laatste update:

De 22-jarige Hartman liep tijdens het thuisduel van Feyenoord met FC Utrecht (4-2) afgelopen zondag opnieuw een zware knieblessure op. Via Instagram komt de linkspoot met een eerste reactie. "Dit doet pijn, maar zoals altijd probeer ik dingen van de positieve kant te bekijken."

De reactie van Smal onder het bericht van Hartman.

"Deze keer is dat niet makkelijk, maar toch kun je erop rekenen dat ik nog sterker terugkeer op het veld dan ik al was. Bedankt voor jullie support en alle berichten die ik heb ontvangen, dat betekent veel voor me. I'll be baQ", besluit Hartman, die in Rotterdam-Zuid liefkozend Q wordt genoemd.

De viervoudig international van Nederland, die naast het EK ook de seizoensstart van 2024/25 lijkt te missen, kan rekenen op veel steunbetuigingen uit de voetballerij. Onder meer FC Twente-linksback Gijs Smal reageert met een hartje op het bericht van Hartman. Volgens het Algemeen Dagblad gaat de 26-jarige Smal komend seizoen concurreren met Hartman in De Kuip.

Smal is nog niet officieel gepresenteerd bij Feyenoord, dat woensdag wel al de komst van Anis Hadj-Moussa wereldkundig maakte. In Enschede loopt Smal over een aantal maanden uit zijn contract, waardoor hij een goedkope breedteversterking is voor de regerend landskampioen.

Dennis Kranenburg, journalist van RTV Rijnmond, wist maandag al te melden dat Hartman hoogstwaarschijnlijk ook het eerste deel van komend seizoen mist. Daardoor kan Smal tijdens de seizoensstart mogelijk direct rekenen op veel speelminuten bij Feyenoord.

Naast Smal reageren onder meer een aantal teamgenoten van Feyenoord op het bericht van Hartman. Ook diverse internationals van Oranje, waaronder Noa Lang, Micky van de Ven en Tijjani Reijnders, steken Hartman een hart onder de riem.

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
91
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
10
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
125

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties