Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ramalho heeft 'honderd procent' geloof in titel: 'Er kan nog veel gebeuren'

Laatste update:

"We willen altijd de nul houden, dus het is jammer dat het vandaag niet is gelukt", sprak de captain na afloop bij ESPN. PSV kwam al na twee minuten op achterstand, toen de bal na een aanval over links met ietwat fortuin voor de voeten kwam bij Patrick Joosten. De buitenspeler tikte de bal vervolgens met een hakje achter de kansloze Yvon Mvogo en Ramalho in het doel. "Gelukkig hebben we daarna teruggevochten en gescoord. De gelijkmaker in de eerste helft was heel belangrijk. Dat heeft ons een boost gegeven. Daarna maakten we er nog een en was het weer goed. Al hadden we er veel meer moeten en kunnen maken", aldus Ramalho.

PSV kreeg een aantal kansen om het duel vroegtijdig in het slot te gooien, maar had een indirecte rode kaart voor Sylla nodig om over het dode punt te komen. Mario Götze zorgde na ruim een uur spelen voor de bevrijdende 1-2 na een corner van Mauro Júnior. "We hebben het onszelf niet makkelijk gemaakt. Onze start was niet goed, dat hebben ze ons laten weten. We weten dat ze scorend vermogen hebben", meent Ramalho, die nog volop vertrouwen heeft in de titel. "Er zijn nog vier wedstrijden te gaan en ook daar moeten we ons van onze beste kant laten zien. We willen ze allemaal winnen, dan kan er nog veel gebeuren in de competitie."

Ook Eran Zahavi zag dat PSV het moeilijk had. De spits zorgde op aangeven van Ramalho voor de gelijkmaker door op slag van rust van dichtbij binnen te tikken. "Dit soort wedstrijden zijn nooit makkelijk en SC Cambuur deed het goed", aldus de Israëlische spits, die voor zijn negende treffer van het seizoen tekende. "Onze focus was minder en dat mag niet gebeuren. We hebben karakter getoond door terug te komen in de wedstrijd en toch te winnen. Dat is het allerbelangrijkst. Ik ben blij dat ik een bijdrage kon leveren met de goal."

-

Meer nieuws

Koeman maakt voorlopige EK-selectie van het Nederlands elftal bekend
186
FC Barcelona overleeft reuzenkansen hekkensluiter en wint dankzij Fermín López
17
Tijjani Reijnders besluit uitstekend debuutseizoen met fraaie bekroning
14
Uitblinker Summerville en Piroe helpen wervelend Leeds United aan finaleplaats
10
Gerry Hamstra krijgt jaar na vertrek bij Ajax nieuwe kans in de Eredivisie
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties